Big Brother 2 - highlights 30/9: O έξαλλος Στηβ με την Σύλια και η ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 30/9: O έξαλλος Στηβ με την Σύλια και η ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 30/9 επεισόδιο του Big Brother 2, με κύρια ανατροπή να είναι αυτή των υποψηφίων προς αποχώρηση. Ποιοι βγήκαν τελικά στον τάκο;

Αναλυτικά τα 30/9 highlights του Big Brother 2

Αυτός ο παίκτης κερδίζει το βέτο

Το Big Brother 2 έχει δείξει πως είναι γεμάτο ανατροπές. Στο επεισόδιο (29/9) είδαμε ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι 6 στο σύνολο, γεγονός που έχει συνταράξει το σπίτι για τον τρόπο με τον οποίο ψηφίζουν οι συγκάτοικοι.

Όπως ανακοίνωσε ο Big Brother, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία θεώρησε πως συνέβη επειδή άρχισε να λέει την γνώμη της, ο Παναγιώτης Πέτσας που δεν το πίστευε, η Ανχελίτα για πρώτη φορά αλλά κι η Μαίρη Βαρσάμη με την Ευδοκία Τσαγκλή για πολλοστή φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε, η παίκτρια που αναμένεται να κερδίσει το βέτο απόψε (30/9) δεν είναι άλλη από την Ευδοκία, η οποία προφανώς θα σώσει τον εαυτό της από τη θέση του υποψηφίου και θα αλλάξει η σύνθεση.

«Ίσως να φταίω και εγώ που ψηφίστηκε ο Παναγιώτης»

Στο επεισόδιο του Big Brother 2 οι εξελίξεις στο σπίτι φαίνεται πως είναι καταιγιστικές καθώς οι παίκτες έπρεπε να έρθουν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν ένα άτομο από το σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Μέσα σε όλα ένα άτομο το οποίο δεν περίμενε με τίποτα να βγει υποψήφιος ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν η Ανχελίτα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να βγει ο Παναγιώτης υποψήφιος. Ο οποίος εδώ μέσα, δίνει το πιάτο του για να φάνε άλλοι.

Παθαίνει κάποιος κάτι; Τρέχει πρώτος πάντα. Όλοι φωνάζουν "Πέτσα" και τρέχει και τους βοηθάει». «Ο Παναγιώτης δεν μπλέκει σε καυγάδες». Να τονίσουμε πως ο Παναγιώτης Πέτσας έχει βρεθεί άλλη μια φορά υποψήφιος.

Έξαλλος ο Στηβ με την Σύλια - «Να τη στείλω να πάει στο αγόρι της αφού...»

Στο επεισόδιο του Big Brother 2 ο Στηβ τσακώθηκε άσχημα με την Σύλια καθώς αισθάνθηκε πως η ίδια έχει απομακρυνθεί αρκετά από την ίδια τον τελευταίο καιρό μετά από την ερωτική εξομολόγηση που της είχε κάνει παρόλο που ήξερε πως έχει αγόρι.

Η Σύλια είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή στον Στηβ πως δεν μπορεί να τον δει ερωτικά παρά μόνο φιλικά. Από εχθές λοιπόν ο Στηβ το έχει πάρει κατάκαρδα μιας και οι σχέση τους είναι αρκετά "φουντωμένη".

Μιλώντας με τον Κώστα, ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του σχετικά με το όλο γεγονός ενώ στο δωμάτιο της επικοινωνίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Να τη στείλω να πάει στο αγόρι της αφού νιώθει άβολα εδώ».

Η απόλυτη ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Αρχικά υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, η Ευδοκία Τσαγκλή, η Μαίρη Βαρσάμη, η Ανχελίτα κι η Σαμάνθα Μίσοβιτς κι οι συζητήσεις για τα αποτελέσματα φούντωσαν μέσα στο σπίτι.

Η ανατροπή ήρθε, όταν το βέτο κέρδισε η Ευδοκία για δεύτερη φορά κι έτσι σώθηκε από την δοκιμασία αποχώρησης. Όπως ανακοίνωσε ο Big Brother, στην θέση της Ευδοκίας θα μπoύνε ο Στηβ Μιλάτος, η Σύλια Καραμολέγκου κι ο Ισίδωρος Δούνης, ο οποίο ήταν επόμενοι παίκτες που είχαν συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους κι ισοβάθμισαν.