The Bachelor 2 - trailer 1/10: Με ελικόπτερο στην βίλα 3 νέες παίκτριες - Η γυναίκα που θα "μαγέψει" τον Παππά

Θα γίνει χαμός απόψε το βράδυ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - trailer 1/10: Με ελικόπτερο στην βίλα 3 νέες παίκτριες - Η γυναίκα που θα

Απόψε 1/10 το βράδυ το Bachelor 2 επιστρέφει και θα είναι άκρως απολαυστικό για εμάς, γιατί για τις διαγωνιζόμενες δεν θα είναι καθόλου. 3 νέες κοπέλες μπαίνουν στην βίλα και πρόκειται να ξεσπάσει άλλος ένας πόλεμος για τα μάτια του Αλέξη Παππά.

Οι κοπέλες λοιπόν θα φτάσουν στην βίλα με ελικόπτερο και ούτε οι εργένης δεν θα γνωρίζει τι συμβαίνει. Όταν δουν όμως τις κοπέλες να κατεβαίνουν, τότε το μυστήριο θα λυθεί.

Για ακόμη μια φορά οι τσακωμοί θα κυριαρχήσουν ανάμεσα στις υποψήφιες νύφες του Παππά, ενώ μια στο τέλος θα αποχωρήσει, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στο twitter.

Το trailer:

Η νέα κοπέλα που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του Παππά

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα μία από τις τρεις νέες κοπέλες είναι πολύ γνωστό μοντέλο και μπαίνει αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι, κάτι που θα παρατηρήσει ο Αλέξης. Ενώ, λίγο πριν την αποχώρηση θα δούμε να τραγουδά και μια τραγουδίστρια πολύ γνωστή.

Η Αλέσια διάλεξε την νικήτρια - Με αυτή ταιριάζει ο Αλέξης Παππάς

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Πέμπτης (30/9) η Αλέσια, η πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά, η οποία εξέτασε τα κορίτσια του The Bachelor 2 και αποκάλυψε ποια είναι ικανή να κερδίσει την καρδιά του περιζήτητου εργένη.

Η Αλέσια, έκανε κάποιες σπασμωδικές κινήσεις στα social media, λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξη και στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του ALPHA αποκάλυψε πως τα έκανε για να του τραβήξει την προσοχή.

«Ναι τον μπλόκαρα και μετά τον ξεμπλόκαρα και τον μπλόκαρα ξανά για να το δει. Ναι είναι αλήθεια. Εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο να ζούμε τα συναισθήματά μας. Μας αρέσει όταν οι άνδρες ασχολούνται μαζί μας.

Ίσως δεν με ανέφερε στο The Bachelor επειδή είναι πληγωμένος ή επειδή το ξέχασε. Η Αθηνά είναι υπέροχη, ξέρει τι θέλει. Η Έλενα έχει όμορφο χαμόγελο και καλή καρδιά. Η Γιώτα έχει πολύ πάθος.

Νομίζω η Άννα είναι ένα κορίτσι που θα μπορούσε να βγαίνει με τον Αλέξη», είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια.