Big Brother 2 Highlights: Η εμφάνιση του Σάκη και της Μαριαλένας, τα ξεσπάσματα και ο παίκτης που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (1/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights: Η εμφάνιση του Σάκη και της Μαριαλένας, τα ξεσπάσματα και ο παίκτης που αποχώρησε

Ακόμα ένα live του Big Brother 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (2/10) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από την εμφάνιση του Σάκη και της Μαριαλένας στο πλατό, στα ξεσπάσματα και στον παίκτη που αποχώρησε από το σπίτι.

Αυτά είδαμε χθες (1/10) στο Big Brother 2

Η έκπληξη που ετοίμασαν o Σάκης και η Μαριαλένα για Γκουντάρα και Κάκκαβα

Σε νέα ώρα ξεκίνησε το χθεσινό (1/10) live του Big Brother, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, καλεσμένοι για αυτήν την φορά ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το ζευγάρι του Survivor εισέβαλε στο πλατό πιασμένοι χέρι χέρι. Μάλιστα, πριν καθίσουν στον καναπέ, έκαναν μια έκπληξη τoυς δυο παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης έβγαλε από την τσέπη του δυο κορδέλες, μια κόκκινη και μια μπλε και τις έδεσαν στους καρπούς των χεριών της Ναταλί και του Γρηγόρη, για να φέρουν λίγο από τον Άγιο Δομίνικο στο πλατό!

Να υπενθυμίσουμε πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Σαμάνθα, ο Παναγιώτης, η Μαίρη, η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος, ο Steve και η Σύλια!

Η σπόντα της Ναταλί στην Μαριαλένα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης ήταν οι χθεσινοί (1/10) καλεσμένοι του live του Big Brother, οι οποίοι μάλιστα είχαν και μια έκπληξη για τους παρουσιαστές.

Αφού λοιπόν οι δύο πρώην - νυν κάθισαν στον καναπέ, η Ναταλί Κάκκαβα ρώτησε το εξής: «θέλω να σας ρωτήσω το εξής… Είδατε ότι ακόμα και στον πρόλογο δυσκολευτήκαμε πως θα σας καλέσουμε να μπείτε μέσα στο πλατό. Είπαμε δίδυμο ή ζευγάρι;».

Ο Σάκης Κατσούλης τότε απάντησε: «Δυσκολευόμαστε και εμείς αλλά είμαστε ένα πολύ καλό δίδυμο, νομίζω» με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: «Γιατί μας παιδεύετε τόσο πολύ; Γιατί δεν μας λέτε; Δηλαδή αφήνετε να αιωρείτε κάτι στην ατμόσφαιρα σαν… Να σου πω, έξαλλη είσαι!»

«Εγώ; Όχι, εντάξει είμαι» απάντησε η Μαριαλένα ενώ η Ναταλί της είπε «Νομίζω ότι εσύ είσαι ποιο έτοιμη να κάνεις δηλώσεις και εδώ το αγόρι είναι πιο φειδωλό» με την Μαριαλένα τέλος να της απαντά: «Το αντίθετο νομίζω!»

Πλάνταξε στο κλάμα η Σαμάνθα με το μήνυμα της φίλης της

Μια πολύ συγκινητική στιγμή παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Big Brother Live, στο οποίο μάλιστα καλεσμένοι ήταν η Μαριαλένα και ο Σάκης.

Συγκεκριμένα, ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε τη Σαμάνθα στο δωμάτιο επικοινωνίας και οι παρουσιαστές της ανακοίνωσαν πως τρεις άνθρωποι θέλουν κάτι να της πουν. Αυτοί φυσικά ήταν η μητέρα της, ο πατέρας της και η καλύτερη της φίλη.

Η Σαμάνθα φυσικά με το που τους είδαμε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ήταν από τις ελάχιστες φορές που την είδαμε να "λυγίζει}.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι τρία άτομα τα οποία δεν περίμενα ότι θα στείλουν βίντεο. Οι γονείς μου, ειδικά, δεν το περίμενα. Πρώτον γιατί δεν ξέρουν να μιλάνε καθαρά ελληνικά και γιατί γενικά ντρέπονται. Επειδή στο σπίτι μου έχουμε μεγαλώσει χωρίς να βλέπουμε τηλεόραση, μου είχαν πει πριν μπω ότι δεν θα με βλέπουν. Δεν περίμενα να μου στείλουν βίντεο και χάρηκα πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά η Σαμάνθα μετά τη προβολή του βίντεο.

Οι απώλειες του Κωστή που του κόστισαν - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Όλα όσα έχει περάσει στη ζωή του θέλησε να αφηγηθεί ο Κωστής στο Big Brother Live που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (1/10), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο ίδιος συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του.

Συγκεκριμένα, ο Κώστης μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως το 2008 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά που έχει μέχρι στιγμής βιώσει, καθώς είχε δύο απώλειες στην ζωή του.

Η μία ήταν της γιαγιάς του, με την οποία είχε μεγαλώσει και είχε τεράστια αδυναμία αλλά τελικά λίγο πριν φτάσει τα 70 έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Λίγο αργότερα, προτού καν συνειδητοποιήσει τον χαμό της γιαγιάς του έρχεται κι αυτός του κολλητού του φίλου, ο οποίος πάλεψε κι αυτός αρκετό καιρό με τον καρκίνο, ωστόσο ούτε αυτός τα κατάφερε.

Φυσικά, στο άκουσμα όλων αυτών, όλοι οι παίκτες αλλά κι ο ίδιος ξέσπασαν σε κλάματα.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Ένα ακόμα Big Brother Live πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι αποψινοί καλεσμένοι ήταν μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ στο τέλος της βραδιάς μάθαμε και το άτομο που τελικά αποχώρησε από το σπίτι.

Οι υποψήφιοι παίκτες είχαν την ευκαιρία στο αποψινό Live να δουν βίντεο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φυσικά σχεδόν όλα τα παιδιά συγκινήθηκαν αρκετά αλλά εισέπραξαν ταυτόχρονα και μεγάλη δύναμη.

Λίγο πριν κλείσουν μάλιστα οι γραμμές, παρακολουθήσαμε την γραμμή ζωής του Κωστή, ο οποίος αφηγήθηκε όλα όσα έχει βιώσει στην ζωή του. Ωστόσο, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση σε όλους, όταν αναφερθηκε στις δύο απώλειες που του κόστισαν, αυτή της γιαγιάς του αλλά και του κολλητού του.

Αμέσως μετά, οι γραμμές έκλεισαν και οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν ποιο είναι το άτομο που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχαιρετά το ταξίδι του Big Brother. Τελικά, η Σύλια ήταν αυτή που αποχωρεί από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.