J2US: Η έκπληξη της παραγωγής στην Σάσα και την Πηγή για τα γενέθλιά τους

Οι τούρτες και τα φαντασμαγορικά σκηνικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Η έκπληξη της παραγωγής στην Σάσα και την Πηγή για τα γενέθλιά τους

Γενέθλια είχαν η Σάσα Σταμάτη και η Πηγή Δεβετζή και φυσικά τα γιόρτασαν μαζί με όλους στο αποψινό (2/10) live του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα και η παραγωγή ετοίμασαν για τις δύο γυναίκες μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, μετά την ερμηνεία της Πηγής και την αφιέρωση που έκανε ο παρουσιαστής στον... πρώην σύντροφό του, ο ίδιος φώναξε και την Σάσα στη σκηνή και μετά από λίγο εμφανίστηκαν δύο τεράστιες τούρτες.

Φυσικά, οι ευχές και τα τραγούδια που ακολούθησαν ήταν πολλά.

Η έκπληξη του J2US στη Σάσα και την Πηγή για τα γενέθλιά τους

Η φάρσα της παραγωγής του J2US στον Νίκο Κοκλώνη

Μετά την επική σκηνή που είδαμε στην έναρξη του J2US, μια ακόμα επικότερη ακολούθησε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα, το σόου φιλοξένησε τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος μετά τις επιτυχίες που τραγούδησε, μαζί με τον παρουσιαστή, καλησπέρισαν στην παρέα τους τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ωστόσο, δεν ήταν ο ίδιος αλλά ο Γιάννης Χατζόπουλος, ο τραγουδιστής που φημίζεται για τις μιμήσεις του. Ο υποτιθέμενος λοιπόν Νίκος ερμήνευσε το «Εννοείται» και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Ιακωβίδη, καθώς οι δυο τους θα εμφανίζονται στο κέντρο Fantasia.

Ο Νίκος Κοκλώνης νόμιζε πως πράγματα μίλαγε με τον Νίκο Οικονομόπουλο όμως μετά από λίγο τον ενημέρωσαν ότι του έκαναν φάρσα.

Μόνο η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε από την αρχή πως πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα! Να υπενθυμίσουμε πως απόψε βλέπουμε αρκετές αλλαγές στο σόου λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που βρέθηκαν.

Με μάσκα η Κατερίνα Στικούδη - Η αναφορά στην εγκυμοσύνη της

Κρούσματα κορωνοϊού βρέθηκαν στο J2US για αυτό και στο αποψινό (2/10) live όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και η Κατερίνα Στικούδη χρειάζεται να φορούν μάσκες προστασίας. Μάλιστα, η όμορφη εγκυμονούσα συνδύασε φόρεμα και μάσκα και ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

Η παρουσιάστρια διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της για αυτό και είναι απαραίτητο να προσέχει διπλά! Η ίδια κάποια στιγμή, όσο μίλαγε με τον Νίκο Κοκλώνη, αναφέρθηκε στον γιο της που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό.

«Είναι πολύ καλός ο μικρός, τα έχουμε βρει. Κάποια στιγμή θα αποφασίσει να βγει», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα με ένα τεράστιο χαμόγελο.