Big Brother 2: Κώστας σε Μαίρη - «Γουστάρεις πολύ τον Στηβ»

Έμεινε «παγωτό» μόλις τον άκουσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Κώστας σε Μαίρη - «Γουστάρεις πολύ τον Στηβ»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, ο Κώστας έπιασε το βράδυ τη Μαίρη και της εξήγησε πως κατά την άποψή του, εκείνη γουστάρει πολύ τον Στηβ. Η Μαίρη όχι απλά το αρνήθηκε αλλά εξεπλάγην μόλις τον άκουσε.

Η σχέση της Μαίρης και του Στηβ έχει περάσει από 40 κύματα και έτσι, το γεγονός ότι το μεταξύ τους φλέρτ έρχεται ξανά στην επιφάνεια κόντεψε να την τρελάνει.

Το σχόλιο του Κώστα για τη Μαίρη και τον Στηβ στο Big Brother 2

«Να σου πω τι έχω καταλάβει για σένα; Γουστάρεις τέρμα τον Στηβ. Δύο άνθρωποι όταν τσακώνονται και μισιούνται... Πάντως ταιριάζετε σαν αντρόγυνο», της είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας και η Μαίρη του απάντησε: «Ό, τι έχεις πει έχει πέσει έξω, δεν είσαι να εμπιστεύεται άνθρωπος».

Παύλος Σταματόπουλος: Αποκάλυψε γιατί είχε κόντρα με τον Στηβ Μιλάτο

Ο Παύλος Σταματόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και μέσα σε όλα ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με τον Στηβ Μιλάτο.

Μάλιστα δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού αποκάλυψε και ποιος ήταν ο λόγος που υπήρξε αυτή η ρήξη ανάμεσά τους. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν έκπληξη για μένα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε το Κάτι Ξαναψήνεται.

Δεν μαγειρεύει, αλλά της αρέσει το φαγητό. Δεν μου ταιριάζει η Κωνσταντίνα σε αυτό, νομίζω δεν είναι το δυνατό της σημείο. Δεν έχω καταλάβει ακόμη τους χαρακτήρες του Big Brother.

Ο Στηβ Μιλάτος είχε παράπονο με το πόσο συμμετείχε στην εκπομπή, αλλά αυτό ξέρεις ότι στις περισσότερες δουλειές δεν σε παρακαλούν να πάρεις μέρος, πιέζεις για να συμμετέχουν οι συνεργάτες σου».