Έφτασε η ώρα που περίμεναν όλοι στο GNTM 4 - Αναστάτωση στο makeover

Θα τους δούμε τελείως διαφορετικούς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έφτασε η ώρα που περίμεναν όλοι στο GNTM 4 - Αναστάτωση στο makeover

Μετά και την τελευταία αποχώρηση από το σπίτι του GNTM 4, έφτασε η ώρα που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς. Το makeover αγοριών και κοριτσιών, κατά το οποίο τα μοντέλα θα αλλάξουν εντελώς το look της και θα γίνουν πιο επαγγελματίες.

Το κλίμα αρχίζει σταδιακά να αλλάζει στο σπίτι του GNTM 4 ενώ, παρά τις τελευταίες εξελίξεις, μια τετράδα αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να υπογραμμίσει την παρουσία της και να θέσει ψηλότερα τον πήχη του ανταγωνισμού.

Ο coach Γιώργος Καράβας διακόπτει τις πρωινές ρουτίνες των μοντέλων και τα καλεί σε ένα δοκιμαστικό διαφήμισης στο στούντιο, παρέα με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τα υποψήφια μοντέλα θα πρέπει να γίνουν ευρηματικά και να πουλήσουν χρηστικά οικιακά αντικείμενα για τις ανάγκες ενός προωθητικού βίντεο. Το challenge φαίνεται πολύ πιο απλό σε κάποιους, που δείχνουν να μην έχουν πάρει στα σοβαρά ότι όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω τους!

Για τη δοκιμασία του casting τα υποψήφια μοντέλα ήταν, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, έτοιμα. Θα είναι όμως και για το πολυαναμενόμενο Makeover; Η στιγμή, που άλλοι τρέμουν και άλλοι ονειρεύονται, φτάνει και τα top models αφήνονται στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα.

Τα τελικά looks -για πρώτη φορά- παραμένoυν μυστήριο, με τα ανυποψίαστα μοντέλα να χωρίζονται σε αγόρια-κορίτσια και να προσπαθούν να μαντέψουν τι συμβαίνει, καθώς ξυριστικές μηχανές, ψαλίδια και βαφές παίρνουν φωτιά! Κάποιοι δείχνουν να έχουν άρνηση και άλλοι ενθουσιασμό για τη νέα τους μοντελική ταυτότητα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας βρίσκονται εκεί, τόσο για να εποπτεύσουν τη διαδικασία, όσο και για να βάλουν τάξη όταν κάποιοι «λυγίζουν» συναισθηματικά υπό το βάρος της αλλαγής.

Η στιγμή της αποκάλυψης φέρνει τα παιδιά αντιμέτωπα με το νέο τους είδωλο. Extreme ή όχι, οι επεμβάσεις στα looks έχουν σκοπό να αναδείξουν την καλύτερη εκδοχή των top18, που πλέον είναι έτοιμοι να λάμψουν όχι μόνο στο GNTM 4 αλλά και στον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο του modelling.

Το trailer του σημερινού επεισοδίου του GNTM 4

Πέθανε αγαπημένο του πρόσωπο και δεν το γνωρίζει - Θρήνος για παίκτη που βρίσκεται στο GNTM 4

Μπορεί εκείνος να βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNΤΜ 4 κυνηγώντας το όνειρό του -όπως και οι υπόλοιποι 19 παίκτες- ωστόσο η οικογένεια του βιώνει τις πιο δύσκολες ώρες. Ο λόγος για τον Θοδωρή Τσαρούχα.

Ο 32χρονος hipster, που εντυπωσίασε από την πρώτη audition του τους κριτές, έχασε την αγαπημένη του γιαγιά. Την δυσάρεστη αυτή είδηση έκανε γνωστή μέσα από τα social media η αδερφή του.

Ωστόσο, πιθανότατα ο ίδιος να μην γνωρίζει ακόμα τίποτα, μιας και όσο βρίσκονται στο σπίτι του GNTM δεν επιτρέπεται να έχουν επικοινωνία με τις οικογένειές τους.

Θρήνος για παίκτη που βρίσκεται στο GNTM 4

TAGS