GNTM 4: Αυτό το μοντέλο κέρδισε 250 ευρώ από το κάστινγκ

Έκανε τη διαφορά με το διαφημιστικό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Αυτό το μοντέλο κέρδισε 250 ευρώ από το κάστινγκ

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4, οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκε να διαφημίσουν προϊόντα των ΙΚΕΑ μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Ο νικητής θα έπαιρνε 250€ για την προσπάθειά του.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ξετρέλανε τους χρήστες του Twitter αν και δεν ήταν πολλοί οι παίκτες που κατάφεραν να τα πάνε τόσο καλά.

Ο παίκτης που πήρε τα 250€ από το κάστινγκ του GNTM 4

Νικήτρια λοιπόν ήταν η Όλγα, η οποία διαφήμισε ένα σετ εργαλείων με πολύ ευφάνταστο τρόπο ξετρελαίνοντας τους κριτές και τους συμπαίκτες της.

Το σχόλιο της Όλγας για τη Άννα στο GNTM 4

Η Όλγα ήταν μία από τις παίκτριες που πήραν disavantage από την Άννα στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4 και η αλήθεια είναι πως το αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η φωτογραφία της ήταν μία από τις καλύτερες της βραδιάς και έτσι κατάφερε να ξεχωρίσει παρά τις δυσκολίες που είχε.

Όταν οι κριτές τη ρώτησαν πώς λειτούργησε για εκείνη το disavantage, η Όλγα απάντησε πως το πήρε θετικά και πείσμωσε, κυρίως επειδή είχε ακούσει όλα όσα είχε πει για εκείνη η Άννα πίσω από την πλάτη της.

Στο σημείο εκείνο, η Ζενεβιέβ της είπε πως στην τελική πρέπει να πει ευχαριστώ στην Άννα γιατί αντί να τη δυσκολέψει, την βοήθησε.

TAGS