Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother 2 - Μαίρη: «Η Βιολέτα είναι ταγμένη στον Στηβ»

Μπήκαν με όρεξη οι καινούργιοι παίκτες

Big Brother 2 - Μαίρη: «Η Βιολέτα είναι ταγμένη στον Στηβ»
TV24 06.10.2021 01:21
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί οι δυο τους να έχουν ανταλλάξει μόνο ένα γεια, ωστόσο Μαίρη και Βιολέτα, η νέα παίκτρια που μπήκε στο σπίτι του Big Brother 2, έχουν αρχίσει να δημιουργούν μία κόντρα από το πουθενά, μάλλον για τα μάτια του Στηβ.

Πρώτα η Βιολέτα μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας ξεκαθάρισε πως η Μαίρη πρέπει να δει τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Στηβ, ενώ της κακοφάνηκε πολύ το γεγονός ότι δεν την προσέγγισε μόλις μπήκε στο σπίτι.

Από τη μεριά της βέβαια η Μαίρη είπε το αντίθετο, ότι δηλαδή η Βιολέτα με το που μπήκε στο σπίτι κόλλησε με τον Στηβ και αδιαφόρησε για όλους τους υπόλοιπους.

Το σχόλιο της Μαίρης για τη Βιολέτα στο Big Brother 2

Άνοιξε το στόμα του και έκανε αποκαλύψεις ο Θέμης Κανέλλος - «Με τον Ισίδωρο από το Big Brother είχαμε....»

Πριν από μερικούς μήνες ο Θέμης Κανέλλος με μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως πρώην του μπήκε στο Big Brother 2, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του. Λίγες ημέρες αργότερα, τελικά, ανέφερε πως ο Ισίδωρος είναι αυτός με τον οποίο είχε συναντηθεί για... ερωτικούς λόγους.

Σήμερα λοιπόν 5/10 ο πρώην παίκτης βρέθηκε στην εκπομπή Love It και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση που είχε με τον Ισίδωρο, δίνοντας μάλιστα και σπαρταριστές λεπτομέρειες.

«Τον Ισίδωρο τον ήξερα. Δεν ήμασταν φίλοι, ούτε είχαμε σχέση. Είχαν πει ότι είναι ο πρώην μου, αλλά δεν είναι. Είχαμε γνωριστεί μέσα από εφαρμογή γνωριμιών παλιότερα και βρεθήκαμε. Ήταν ερωτικός ο λόγος που βρεθήκαμε, αλλά δεν ήταν σχέση, ήταν κάτι περιστασιακό. Είναι διαφορετικός στο “Big Brother”. Η φωνή του δεν ήταν έτσι και δεν μου είχε αναφέρει τίποτα με την εκκλησία και το Θεό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Ήρθαν κοντά Νίκος και Ευδοκία - Έκαναν μαζί μπάνιο

Big Brother 2: Ενοχλημένη η Ανχελίτα με το σχόλιο που της έκανε ο Νάσος

Share