Big Brother 2 - highlights 5/10: Αποχώρησε η Σύλια και ο Στηβ έριξε σε άλλη παίκτρια τα δίχτυα του

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 5/10: Αποχώρησε η Σύλια και ο Στηβ έριξε σε άλλη παίκτρια τα δίχτυα του

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο χθεσινό 5/10 επεισόδιο του Big Brother 2 μετά την είσοδο των νέων παικτών. Ο Στηβ βρήκε τον έρωτα... ξανά, ενώ άλλοι έχασαν πολλά πλεονεκτήματα.

Τα 5/10 highlights του Big Brother 2

Ποινή με το... καλημέρα για έναν από τους καινούργιους παίκτες

Η είσοδος των νέων συγκατοίκων στο σπίτι του Big Brother 2, φέρνει ποικίλες αντιδράσεις, και τα πράγματα φαίνεται πως δε θα είναι και τόσο καλά για τους διαγωνιζόμενους.

Η μυστική αποστολή των τριών νέων παικτών είναι σε εξέλιξη. Θα καταφέρουν να τη φέρουν εις πέρας χωρίς να τους καταλάβουν οι ένοικοι του σπιτιού;

Η είσοδος των νέων συγκατοίκων στο σπίτι φέρνει ποικίλες αντιδράσεις... Ένας από τους τρεις παίρνει ποινή με το… καλημέρα! Ποια πράξη του παραβίασε τους κανόνες του Big Brother;

Ο Νάσος και η Βιολέτα από την πρώτη μέρα δημιουργούν κάποιες αντιπάθειες μέσα στο σπίτι, ενώ την ίδια στιγμή ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με το ενδεχόμενο να κοπεί το ριάλιτι.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει και την έναρξη της εβδομαδιαίας δοκιμασίας. Θα καταφέρουν οι συγκάτοικοι να συνεργαστούν και να πετύχουν το στόχο ή θα πρέπει να περάσουν ακόμα μία εβδομάδα με τις βασικές προμήθειες;

Μεγάλη λαχτάρα για τους παίκτες - Άδειασαν όλη την αποθήκη τροφίμων

Με μία ανατροπή ξεκίνησε το 5/10 επεισόδιο μιας και ο Μεγάλος Αδερφός ανέθεσε στους τρεις νέους παίκτες μία μυστική αποστολή κατά την οποία έπρεπε να μαζέψουν τα πράγματα από την αποθήκη τροφίμων και να τα πάνε στο secret room, όπου μπήκαν κατά την είσοδό τους.

Οι συγκάτοικοι του Big Brother ξύπνησαν το πρωί και συνειδητοποίησαν πως η αποθήκη ήταν εντελώς άδεια, ενώ είχαν μείνει μέσα μόνο λίγα γάλατα.

Δύσκολες ώρες για τη νέα παίκτρια - Πήρε ποινή με το που μπήκε στο σπίτι

Τα πράγματα ξεκίνησαν με δύσκολο τρόπο για μία από τους νέους συγκατοίκους του Big Brother 2. Συγκεκριμένα, η Βιολέτα με το που μπήκε στο σπίτι έδειξε πως γνωρίζει πολύ καλά τον Στηβ μιας και έπεσε πάνω του για να τον πάρει αγκαλιά.

Αμέσως, ο Μεγάλος Αδερφός την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να μάθει για ποιο λόγο του απέκρυψε αυτή την πληροφορία πριν μπει στο σπίτι.

Εκείνη εξήγησε πως δεν το θεώρησε και τόσο σημαντικό μιας και δεν είναι και τόσο φίλοι στην πραγματικότητα. Ωστόσο ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να της επιβάλει ποινή.

Ενοχλημένη η Ανχελίτα με το σχόλιο που της έκανε ο Νάσος

Οι νέοι παίκτες του Big Brother 2 έκαναν την εμφάνισή τους και επεισοδιακό τρόπο και οι παλιοί παίκτες δεν το πήραν και με τόσο καλό μάτι μιας και πλέον υπάρχουν 15 συγκάτοικοι. Η Ανχελίτα μάλιστα ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τον Νάσο και από μία ατάκα που είπε για εκείνη.

Συγκεκριμένα, η Ανχελίτα θέλοντας να του εξηγήσει πως όλοι όσοι μπαίνουν στο σπίτι χάνουν κιλά, του είπε ότι από 110 θα πάει στα 78. Ενοχλημένος ο Νάσος της απάντησε: «Να πας εσύ 78».

«Κάτσε ρε φίλε με ξέρεις κι από χθες;», είπε η Ανχελίτα στο δωμάτιο επικοινωνίας θέλοντας να δείξει πόσο τη χάλασε το σκηνικό που έλαβε χώρα στην πισίνα.

Ξεκίνησε την ίντριγκα η Βιολέτα - «Δεν ξέρω αν η Μαίρη έχει αισθήματα για τον Στηβ»

Η Βιολέτα είναι μία από τους τρεις νέους συγκατοίκους που μπήκαν στο σπίτι του Big Brother 2, ωστόσο η είσοδός της ήταν άκρως επεισοδιακή καθώς της επιβλήθηκε ποινή από τον Μεγάλο Αδερφό γιατί είχε αποκρύψει πως γνωρίζει τον Στηβ.

Μάλιστα, όχι απλά γνωρίζει τον Στηβ αλλά οι δυο τους μιλούσαν πριν μπουν στο σπίτι και είχε αναπτυχθεί κάτι ανάμεσά τους.

Όπως είπε λοιπόν η ίδια, η Μαίρη, όταν μπήκε στο σπίτι δεν της μίλησε εκτός από ένα γεια και κατά τη γνώμη της αυτό έγινε λόγω του παρελθόντος που υπάρχει με τον Στηβ.

Ήρθαν κοντά Νίκος και Ευδοκία - Έκαναν μαζί μπάνιο

Η Ευδοκία και ο Νίκος τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά. Περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί στο σπίτι του Big Brother 2 και φαίνεται πως υπάρχει μία έλξη. Μάλιστα, ο Νίκος την είχε βοηθήσει να πάρει το βέτο την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο σημερινό επεισόδιο, μιας και βούτηξαν και οι δυο στην πισίνα, θέλησε να κάνουν μπάνιο και έτσι μπήκαν μαζί στο ντουζ. Βέβαια το ντουζ τους δεν είχε καμία σχέση με αυτό που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στην Ανχελίτα και τον Παναγιώτη, ωστόσο έδειξε πως υπάρχει μία παραπάνω οικειότητα ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.

Μαίρη: «Η Βιολέτα είναι ταγμένη στον Στηβ»

Μπορεί οι δυο τους να έχουν ανταλλάξει μόνο ένα γεια, ωστόσο Μαίρη και Βιολέτα, η νέα παίκτρια που μπήκε στο σπίτι του Big Brother 2, έχουν αρχίσει να δημιουργούν μία κόντρα από το πουθενά, μάλλον για τα μάτια του Στηβ.

Πρώτα η Βιολέτα μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας ξεκαθάρισε πως η Μαίρη πρέπει να δει τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Στηβ, ενώ της κακοφάνηκε πολύ το γεγονός ότι δεν την προσέγγισε μόλις μπήκε στο σπίτι.

Από τη μεριά της βέβαια η Μαίρη είπε το αντίθετο, ότι δηλαδή η Βιολέτα με το που μπήκε στο σπίτι κόλλησε με τον Στηβ και αδιαφόρησε για όλους τους υπόλοιπους.

Ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσα σε Στηβ και Βιολέτα - «Δε θέλω να είμαστε μόνο φίλοι»

Με ξεκάθαρο στόχο φαίνεται πως μπήκε στο Big Brother 2 η Βιολέτα, η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή προσέγγισε τον Στηβ Μιλάτο. Οι δυο τους γνωρίζονταν πριν μπουν στο παιχνίδι και μάλιστα, είχε αναπτυχθεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους, γεγονός που κόστισε στη Βιολέτα καθώς ο Μεγάλος Αδερφός της επέβαλε ποινή.

Κάποια στιγμή η Βιολέτα ρώτησε τον Στηβ αν θέλει να είναι φίλοι. Εκείνος ξαφνιάστηκε με την ερώτησή της καθώς είχε μπει μόλις μερικές ώρες στο σπίτι, ωστόσο ήταν επίσης ξεκάθαρος με την άποψή του.

Όπως της είπε λοιπόν, θέλει οι δυο τους να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και κάπως έτσι γεννήθηκε ένα νέο ειδύλλιο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.