Σε ξένα χέρια 6/10: Η Τόνια επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι το μωρό....

Οι σημερινές εξελίξεις της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε ξένα χέρια 6/10: Η Τόνια επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι το μωρό....

Στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, η Τόνια έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα αλλά και πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ταρζάν και η Ντάντω επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι το μωρό δεν είναι του Μάνου.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια

Ο Μάνος προτείνει στον Χρύσανθο να επιστρέψει στην παλιά του δουλειά στο εργοστάσιο, ενώ ο Φεγκούδης με τη βοήθεια της Ντάντως προσπαθεί να φέρει τη Διώνη πιο κοντά με το μωρό.

Η Μαριτίνα επιστρέφει από την Αγγλία αποφασισμένη να ακολουθήσει την καρδιά της και η Μάρω ψάχνοντας στο δωμάτιο του Χρύσανθου ανακαλύπτει το σκίτσο μιας γυναίκας.

Σε ξένα χέρια 6/10

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 9o. Η Τόνια και η Πελαγία δίνουν κατάθεση στην αστυνομία μετά τη συνάντησή τους με τον Ταρζάν, έχοντας στα χέρια τους ένα καινούργιο στοιχείο, ενώ η Σούλα αρνείται να τις πιστέψει. Ο Λουδοβίκος προτείνει στην Τόνια να δουλέψει στο μαγαζί του. Ο Μάνος, μετά τις πιέσεις της Ντάντως, της αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό, ενώ ο Φεγκούδης προσπαθεί να μάθει τι κρύβουν. Ο Πιπερόπουλος ζητάει από τον Μάνο να δουλέψει γι’ αυτόν, με υψηλό μισθό αλλά και… με προϋποθέσεις.

Σε ξένα χέρια εξελίξεις 1/10

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 10o. Ο Μάνος αρνείται για την ώρα την πρόταση του Πιπερόπουλου κι ενημερώνει τη Μαριτίνα για τις κινήσεις του πατέρα της. Εκείνη βρίσκει ευκαιρία να επισπεύσουν τον γάμο. Η Τόνια τα βρίσκει με τη Μάρω κι αποφασίζει να ξεκινήσει δουλειά στο μαγαζί του Λουδοβίκου. Η Αστυνομία εντοπίζει το σπίτι του Ταρζάν, κι αυτός με τον Φλοριάν μένουν τελικά στο πάρκο. Η Ντάντω πηγαίνει στο σημείο που έγινε το μοιραίο με το μωρό και πετυχαίνει τον Φλοριάν με τον Ταρζάν. Θα προλάβει να τους ζητήσει πληροφορίες για το μωρό;