Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: «Η ατμόσφαιρα είναι πιο ηλεκτρισμένη από άλλες φορές»

Τι συνέβη;

Big Brother 2: «Η ατμόσφαιρα είναι πιο ηλεκτρισμένη από άλλες φορές»
TV24 07.10.2021 01:28
Από Ίρις Βίλα

Οι εξελίξεις στο σπίτι του μεγάλου αδελφού "τρέχουν" για τα καλά καθώς οι παίκτες φαίνεται να μην έχουν χαρεί ιδιαίτερα μετά από την "εισβολή" των νέων προσώπων που ήρθαν στο παιχνίδι. Μέσα σε όλα ο Παναγιώτης Πέτσας μαζί με τον Στηβ δεν δίστασαν να σχολιάσουν το τι τους έχει πειράξει.

Πιο συγκεκριμένα, και οι δυο τους πιστεύουν πως οι νέοι παίκτες έχουν μπει με στρατηγική στο παιχνίδι καθώς σε σχέση με τα άλλα παιδιά η σύγκριση είναι αρκετά έντονη.

Μάλιστα, η άποψή τους για τον Νάσο δεν είναι και η καλύτερη μιας κι ο Παναγιώτης Πέτσας είπε χαρακτηριστικά «Προσπαθεί να μας υποδείξει ότι κάτι κάνει. Μπήκε εχθές ας πούμε και κατέκρινε την καθαριότητά μας».

Οι δηλώσεις του Στηβ και του Παναγιώτη

Big Brother 2: «Είναι σκουπίδι» - Ξέσπασε ο Πέτσας κατά του Νίκου

Την μεγάλη ενόχλησή του με τον Νίκο εξέφρασε και στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 (4/10) ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος, μετά το live μίλησε με πολύ βαριές κουβέντες για τον συμπαίκτη του, αποκαλώντας τον μάλιστα, «σκουπίδι».

Αφορμή για το ξέσπασμα αυτό στάθηκε η απόφαση του Νίκου να βάλει τον Πέτσα και την Ανχελίτα αντιμέτωπους για την διεκδίκηση του βέτο, καθώς και η εξήγηση που έδωσε για αυτό στο live της Παρασκευής.

Ο Πέτσας ήταν πραγματικά έξαλλος με τον Νίκο και έτσι ο Στηβ προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον κάνει να δει το θέμα με μεγαλύτερη ψυχραιμία, ωστόσο ο θυμός του ήταν μεγάλος και ξεκαθάρισε πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσα σε Στηβ και Βιολέτα - «Δε θέλω να είμαστε μόνο φίλοι»

Big Brother 2: «Κατέρρευσαν» Ανχελίτα και Στηβ με την αποχώρηση της Σύλιας

Share