Big Brother 2: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Στηβ - «Υπάρχει μια ερωτική έλξη»

Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση του με την Βιολέτα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Στηβ - «Υπάρχει μια ερωτική έλξη»

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Big Brother 2, ο Στηβ Μιλάτος ήταν ένας παίκτης που κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον στους τηλεθεατές μιας και μέσα στο ριάλιτι έχει απασχολήσει όχι μόνο για τους τσακωμούς του με τον Κώστα αλλά και για τις ερωτικές του εξομολογήσεις.

Μέσα σε όλα, δεν χρειάστηκε και πολύ καθώς μετά από την άφιξη της νέας παίκτριας, την Βιολέτα φάνηκε πως ο ίδιος ενθουσιάστηκε ενώ δεν άργησε να δείξει το ενδιαφέρον του προς εκείνη λίγες μέρες αφού αποχώρησε η Σύλια από το παιχνίδι.

Έτσι, ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως «Δεν λογαριάζω τίποτα, άμα θέλω κάτι μπορώ να το κάνώ.» Και συνέχισε λέγοντας πως «Μου αρέσει υπάρχει μια ερωτική έλξη, μια χημεία».

Οι δηλώσεις του Στηβ για την Βιολέτα

Ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσα σε Στηβ και Βιολέτα - «Δε θέλω να είμαστε μόνο φίλοι»

Με ξεκάθαρο στόχο φαίνεται πως μπήκε στο Big Brother 2 η Βιολέτα, η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή προσέγγισε τον Στηβ Μιλάτο. Οι δυο τους γνωρίζονταν πριν μπουν στο παιχνίδι και μάλιστα, είχε αναπτυχθεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους, γεγονός που κόστισε στη Βιολέτα καθώς ο Μεγάλος Αδερφός της επέβαλε ποινή.

Κάποια στιγμή η Βιολέτα ρώτησε τον Στηβ αν θέλει να είναι φίλοι. Εκείνος ξαφνιάστηκε με την ερώτησή της καθώς είχε μπει μόλις μερικές ώρες στο σπίτι, ωστόσο ήταν επίσης ξεκάθαρος με την άποψή του.

Όπως της είπε λοιπόν, θέλει οι δυο τους να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και κάπως έτσι γεννήθηκε ένα νέο ειδύλλιο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.