"Αποχωρώ, θέλω να ζητήσω συγγνώμη" - Ο Παπαδάκης έφυγε από το πλατό στα μισά της εκπομπής

Ξέφυγε η κατάσταση στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 7/10 στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα. Ο Γιώργος Παπαδάκης αποχώρησε από την ίδια του την εκπομπή, όταν ο διάλογος μεταξύ του Κώστα Ζαχαριάδη και του Μακάριου Λαζαρίδη βγήκε εκτός ελέγχου του παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής της ΝΔ είχαν έντονη λογομαχία και δεν άκουγαν καν τις παρεμβάσεις του Γιώργου Παπαδάκη. “Ακούστε με” έλεγε ο Γιώργος Παπαδάκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο παρουσιαστής είπε στον Γιώργο Γρηγοριάδη να συνεχίσει, καθώς ο ίδιος αδυνατεί και πέρασε μπροστά από την κάμερα βγαίνοντας από το στούντιο.

“Δεν γίνεται έτσι κύριοι. Εγώ αποχωρώ. Γιώργο μου, ανέλαβε σε παρακαλώ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές αδυνατώ. Κάποιες φορές πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι, όχι μόνο οι πολιτικοί” τόνισε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα”.

Όλα όσα έγιναν στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης έθεσε πιο ανοικτά από ποτέ το θέμα της αποχώρησης από τον πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, με το γνωστό δημοσιογράφο να δίνει το... σύνθημα και τα σενάρια για το ποιος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του να αρχίσουν να υφαίνονται.

Ο ιστορικός παρουσιαστής του είπε ξεκάθαρα. «Κάποια στιγμή θα έρθει και το τέλος. Αλλά δεν προγραμματίζω τίποτα στη ζωή μου. Μπορεί και να αποχωρήσω από την τηλεόραση το 2022 μπορεί και όχι», ήταν η δήλωσή του. Μπορεί να μην ήθελε να... το δώσει στο πιάτο, αλλά είναι η πρώτη φορά που θέτει ένα μεγάλο ερώτημα γύρω από το ποια θα είναι η κίνησή του το καλοκαίρι του 2022.Με αυτό τον τρόπο, καθίσταται πιο πιθανή από ποτέ η περίπτωση του χρόνου να μην τον δούμε να μας λέει «Καλημέρα Ελλάδα», κλείνοντας έναν κύκλο με τεράστια επιτυχία την τελευταία 30ετία και, σίγουρα, στο Μαρούσι θα θέλουν να έχουν έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση.

Ποιοι είναι, όμως, οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γιώργου Παπαδάκη; Διαβάστε στο Athensmagazine.gr τα ονόματά τους!