The Bachelor 2: «Αρχίζω να έχω έντονα συναισθήματα για την Αθηνά New York»

Όλα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: «Αρχίζω να έχω έντονα συναισθήματα για την Αθηνά New York»

Το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 ήταν άκρως απολαυστικό καθώς οι εξελίξεις για άλλη μια φορά δεν είχα τέλος. Όπως είναι λογικό ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια καλά κρατεί μιας και ο στόχος για όλες είναι ο ίδιος, αφού θέλουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά.

Μετά από την ευχάριστη έκπληξη του Bachelor στην βίλα των κοριτσιών, ήρθε και το ατομικό ραντεβού με την Ιωάννα. Μέσα σε όλα η "περιπέτεια" δεν τελείωσε εκεί αφού ήρθε και η μεγάλη πρόκληση σε ένα ακόμη ραντεβού. Βέβαια, αν και ήταν ομαδικό οι κοπέλες το ευχαριστήθηκαν.

Στο τέλος όμως μόνο μια θα κατάφερνε να έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη. Έτσι, αφού τραγούδησαν πρώτα αυτό που είχαν ετοιμάσει για τα μάτια του Αλέξη Παππά, ο ίδιος ανακοίνωσε ποια θα ήταν η παίκτρια θα έβγαινε μαζί του. Εκείνη που έφτασε στην πηγή και ήπιε νερό ήταν η Αθηνά New York.

Η τρυφερή αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για την Αθηνά New York

Η ζωή της Αθηνάς πριν το The Bachelor 2

Η Athena Vas όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα είναι διάσημη fitness instructor, μοντέλο αλλά και ηθοποιός. Η ίδια αποτελεί μια πολύ δημοφιλή φυσιογνωμία στο Instagram, ανεβάζοντας συνεχώς βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής.

The Bachelor 2

Μάλιστα, η Αθηνά μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 9 ταινίες μικρού μήκους, το μεγάλο της όμως όνειρο είναι να γίνει μια πασίγνωστη ηθοποιός. Μερικές από τις ταινίες που έχει παίξει είναι: Cinderella’s Ball (2021), Mail Order Bride (2019), Macabre Mansion NYC (2020), A Criminal Attempt (2020).

«Μια μέρα θα γινώ τόσο γνωστή όσο η Angelina Jolie» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της σε περιοδικό του Los Angeles.

The Bachelor 2 Αθηνά ηλικία καταγωγή

Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, η Athena Vas ξεχωρίζει για την σέξι της εμφάνιση, το χαριτωμένο χαμόγελό της, το στιλ και τη φανταστική προσωπικότητά της, τα οποία αυξάνουν συνεχώς τη δημοτικότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει. Η Αθηνά έχει επίσης πτυχίο στις Καλές Τέχνες από το St Josephs College.

The Bachelor 2 Αθηνά Νέα Υόρκη

The Bachelor 2 Αθηνά κοτόπουλο μπλοκ

The Bachelor 2 φωτογραφίες Αθηνά