Big Brother 2: «Δεν είμαι σαλιάρης σαν τον Στηβ»

Έξαλλος ο Κώστας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Δεν είμαι σαλιάρης σαν τον Στηβ»

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2, φαίνεται πως οι εξελίξεις δεν είναι και τόσο ευχάριστες καθώς η Σαμάνθα ήταν το δεύτερο άτομο στο σπίτι του μεγάλου αδελφού που πήρε ποινή ενώ από την άλλη η σχέση του Κώστα με τον Στηβ χειροτερεύει.

Οι δυο τους είχαν δώσει μια υπόσχεση πως δεν θα ψηφίσει ο ένας τον άλλον, έτσι ο Κωστής με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί μαζί του θεωρεί πως δεν είναι σαλιάρης καθώς πιστεύει πως ο Στηβ θέλει να δημιουργήσει εντάσεις.

Μάλιστα, μεταξύ τους προσπάθησαν να συζητήσουν και πάλι όπου εκεί ο Κώστας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φαίνεται σαν να έχεις πρόβλημα μαζί μου ή με τη Βιολέτα».

Τα σχόλια του Κώστα για τον Στηβ

Big Brother 2: Αρπάχτηκαν ξανά Κωστής και Στηβ - «Θέλω να φύγεις! Σήκω φύγε»

Δεν υφίσταται πια να παρακολουθούμε επεισόδιο του Big Brother και να μην δούμε τον Στηβ και τον Κωστή να τσακώνονται μεταξύ τους! Κάτι που φυσικά έγινε και απόψε (22/9).

Ο Κωστής θέλησε να κάνει μια φάρσα στον Στηβ κάτι που τελικά όμως του γύρισε μπούμερανγκ μιας και το αποτέλεσμα ήταν πάλι να καυγαδίσουν.

Ο Στηβ δήλωσε πως έχει κουραστεί να επιβεβαιώνει συνεχώς στον Κρητικό του σπιτιού πως τον αγαπά και τον θεωρεί φίλο του καθώς είναι κάτι που βγάζει τεράστια ανασφάλεια.

Ο Κωστής ανέφερε, από την άλλη, ότι το κάνει για πλάκα κάτι που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον Στηβ, με τον δεύτερο να του φωνάζει πως θέλει να φύγει από το σπίτι και πως δεν τον αντέχει άλλο.