Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σ' αγαπάω μεν αλλά: Τι γίνεται όταν στο σπίτι έρχονται οι πάντες και ο μπαμπάς σου, σου τρώει τη δουλειά;

Τι θα δούμε σήμερα στο OPEN;

Σ' αγαπάω μεν αλλά: Τι γίνεται όταν στο σπίτι έρχονται οι πάντες και ο μπαμπάς σου, σου τρώει τη δουλειά;
TV24 08.10.2021 09:20
Από Ελένη Ζουγανέλη

Απολαυστικό είναι το σημερινό 8/10 επεισόδιο της σειράς Σ'αγαπάω μεν αλλά. Κανένας από τους πρωταγωνιστές δεν μπορεί να βρει την ησυχία του και τα προβλήματα είναι πολλά. Δείτε επίσης, φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open.

Οι εξελίξεις της σειρά του OPEN, Σ' αγαπάω μεν αλλά

Επεισόδιο 4

Πόσο πιεστικό είναι να μένουν δυο άνθρωποι κολλημένοι, και να μην έχουν δικό τους χώρο. Ο Παύλος το μόνο που θέλει είναι να μείνει δυο μέρες μόνος στο σπίτι.

Η Δάφνη φεύγει με την Ηλιάνα για Σ.Κ., οι δυο τους. Μοιάζει μια ευχάριστη ανάπαυλα. Είναι όμως έτσι; Σ' αφήνουν οι φίλοι και οι συνεργάτες να ηρεμήσεις ποτέ;

Τι γίνεται όταν στο σπίτι έρχονται οι πάντες και ο μπαμπάς σου, σου τρώει τη δουλειά; Όταν στο σπα σου σπάνε τα νεύρα; Και το χειρότερο όταν ο Μωυσής δεν ακούει καλά την εντολή του θεού...

Η υπόθεση της νέας σειράς του Open

Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…

Open νέα σειρά

Σαν να μην έφταναν τα δικά τους προβλήματα, γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, οι οποίοι παρά τις καλές τους προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα. Το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι μια φρέσκια και μοντέρνα κωμωδία βασισμένη στην εξαιρετικά πετυχημένη ισραηλινή σειρά «Life isn’t everything».

Τον Παύλο και την Δάφνη υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Ανδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» για λογαριασμό του OPEN.

Σ’ αγαπάω μεν αλλά Open

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της σειράς

Share