Big Brother 2: Αυτή είναι η αποψινή καλεσμένη στο live (8/10)

Άκρως εντυπωσιακή η εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αυτή είναι η αποψινή καλεσμένη στο live (8/10)

To live του Big Brother 2 ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά. Η εμφάνιση της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα ήταν για ακόμα μία φορά εντυπωσιακή, ενώ οι δύο παρουσιαστές υποδέχθηκαν στο πλατό και την σημερινή (8/10) καλεσμένη τους.

Καλεσμένη λοιπόν στο σημερινό live δεν ήταν άλλη από τη Σύλια, την παίκτρια που αποχώρησε στο προηγούμενο live του Big Brother 2.

Η εμφάνιση της Σύλιας στο live του Big Brother 2

Άνοιξε το στόμα του και έκανε αποκαλύψεις ο Θέμης Κανέλλος - «Με τον Ισίδωρο από το Big Brother είχαμε....»

Πριν από μερικούς μήνες ο Θέμης Κανέλλος με μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως πρώην του μπήκε στο Big Brother 2, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του. Λίγες ημέρες αργότερα, τελικά, ανέφερε πως ο Ισίδωρος είναι αυτός με τον οποίο είχε συναντηθεί για... ερωτικούς λόγους.

Έτσι λοιπόν στις 5/10 ο πρώην παίκτης βρέθηκε στην εκπομπή Love It και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση που είχε με τον Ισίδωρο, δίνοντας μάλιστα και σπαρταριστές λεπτομέρειες.

«Τον Ισίδωρο τον ήξερα. Δεν ήμασταν φίλοι, ούτε είχαμε σχέση. Είχαν πει ότι είναι ο πρώην μου, αλλά δεν είναι. Είχαμε γνωριστεί μέσα από εφαρμογή γνωριμιών παλιότερα και βρεθήκαμε. Ήταν ερωτικός ο λόγος που βρεθήκαμε, αλλά δεν ήταν σχέση, ήταν κάτι περιστασιακό. Είναι διαφορετικός στο “Big Brother”. Η φωνή του δεν ήταν έτσι και δεν μου είχε αναφέρει τίποτα με την εκκλησία και το Θεό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.