Big Brother 2: Αναστάτωση στο σπίτι με τη «στημένη» ψηφοφορία

Σκοτώθηκαν όλοι οι παίκτες μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αναστάτωση στο σπίτι με τη «στημένη» ψηφοφορία

Η τελευταία ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother 2 έφερε μεγάλες εντάσεις στο σπίτι. Η Σαμάνθα πήρε ποινή καθώς προσπάθησε να στήσει το αποτέλεσμα, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να συμμετέχει στη διεκδίκηση του βέτο.

Η κίνηση αυτή όπως ήταν φυσικό, έφερε μεγάλες αντιδράσεις μέσα στο σπίτι. Η Ευδοκία και η Μαίρη ενοχλήθηκαν πολύ με το γεγονός ότι στήθηκε η ψηφοφορία ενώ από τη μεριά τους, η Σαμάνθα και ο Πέτσας επέμεναν ότι δεν έκαναν τίποτα που να βλάπτει την ακεραιότητα του παιχνιδιού.

Όλοι οι παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους και οι τόνοι ανέβηκαν για ακόμα μία φορά.

Η αναστάτωση στο σπίτι του Big Brother 2 με αφορμή την ψηφοφορία

Ήρθαν ακόμα πιο κοντά Νίκος και Ευδοκία - «Σε αγαπώ πολύ»

Η Ευδοκία και ο Νίκος τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά. Περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί στο σπίτι του Big Brother 2 και φαίνεται πως υπάρχει μία έλξη. Μάλιστα, ο Νίκος την είχε βοηθήσει να πάρει το βέτο την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέσα στην εβδομάδα τους είδαμε να μπαίνουν και μαζί στο ντουζ και στο σημερινό live, παρακολουθήσαμε σε πρώτη μετάδοση μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι, στα οποία, η Ευδοκία πλησίασε τον Νίκο, τον αγκάλιασε και του είπε πως τον αγαπάει πολύ με τον Νίκο να ανταποδίδει.

Μάλιστα στη συνέχεια οι δυο τους συζήτησαν για το γεγονός πως είναι και οι δυο υποψήφιοι, και ξεκαθάρισαν πως σημασία έχει ότι έχουν καλή εικόνα προς τα έξω και ότι δεν έχουν κάποια στρατηγική.