The Bachelor 2: Σε άσχημη κατάσταση η Άννα - «Πνίγομαι εδώ μέσα»

Ξέσπασε μπροστά στον Αλέξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Σε άσχημη κατάσταση η Άννα - «Πνίγομαι εδώ μέσα»

Εξαιρετικά φορτισμένο ήταν το κλίμα στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2, μιας και μετά την Ιζαμπέλα, τα κλάματα έβαλε και η Άννα, η οποία πλησίασε τον Αλέξη και του εξήγησε πως πλέον πνίγεται στη βίλα μιας και δεν μπορεί να έρθει κοντά σε καμία κοπέλα.

Η Άννα του εξήγησε πως η μόνη στιγμή που αισθάνεται καλά στο The Bachelor 2, είναι όταν βρίσκεται μαζί του και δεν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με κανένα κορίτσι.

Το ξέσπασμα της Άννας στο The Bachelor 2

Οργισμένη η Φαίη με την Αθηνά New York - Διέκοψε το τετ-α-τετ της με τον Αλέξη

Η Φαίη είναι με διαφορά η πιο εκρηκτική κοπέλα μέσα στο σπίτι του The Bachelor 2. Κάθε της αντίδραση είναι υπερβολική και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με όλα τα κορίτσια στο σπίτι μιας και θεωρεί πως μόνο εκείνη είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Αλέξη Παππά.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο, μετά τον ομηρικό καυγά της με την Έλενα, στο κοκτέιλ πάρτι βρέθηκε με τον Αλέξη και οι δυο τους προσπάθησαν να λύσουν το θέμα που προέκυψε. Η Αθηνά New York ωστόσο είχε άλλα σχέδια μιας και αποφάσισε να κάνει κι εκείνη για μία φορά «κοτόπουλο μπλοκ».

«Κορίτσια είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη. Πάρα μα πάρα πολύ. Εκεί που μιλάω με τον Αλέξη ωραία και καλά έρχεται η Αθηνά και μας διακόπτει. Είναι απαράδεκτη η κοπέλα. Ξέρει η Αθηνά και της το είπα ότι εγώ με τον Αλέξη δεν έχω τόσες ευκαιρίες όσες εκείνη», είπε οργισμένη η Φαίη.