J2US: Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μεταμορφώθηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη

Όλα όσα ανέφερε η κριτική επιτροπή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η Άννα  Μαρία Ψυχαράκη μεταμορφώθηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στην σκηνή του «Just the 2 of us» ανέβηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Χάρης Βαρθακούρης τραγούδησαν για τον «Λευτέρη». Μάλιστα, η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν κάτι που περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές μιας και αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως μοιάζει αρκετά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Από την άλλη ο Νίκο Κοκλώνης σχολίασε χαρακτηριστικά πως της έλειψε το νάζι. Μάλιστα, η κριτική επιτροπή δεν δίστασε να συμφωνήσει με την άποψη του παρουσιαστή μιας και δεν είδαν τη χαρακτηριστική ναζιάρα Άννα Μαρία που έχουν δει στο TikTok όπου υποδύεται την Αλίκη.

Ένα ζευγάρι πάντως που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η Εβελίνα Νικόλιζα με τον Μπάρκουλη, οι οποίοι μετά από την "μάχη" που έδωσαν με τον κορωνοϊό επέστρεψαν πιο δυναμικά από ποτέ στην σκηνή.

Η εμφάνιση της Άννας Μαρίας και του Χάρη στο J2US

Ξέσπασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Άλλο σάτιρα άλλο σπιλώνω προσωπικότητες για τα νούμερα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στη σκηνή του J2US στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη, στις οποίες ξεκαθάρισε μέχρι πού μπορεί να αντέξει την κριτική που της γίνεται.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του Big Brother 1 εξήγησε πως μπορεί να δεχθεί την κριτική αρκεί αυτή να μην ξεπερνά τα όρια και φτάνει στην προσβολή. Το ζήτημα αυτό φαίνεται πως την έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τελευταία μιας και πριν από λίγο καιρό επίσης αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έγιναν για εκείνη όσο καιρό βρισκόταν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

«Την κριτική στο J2US φυσικά και θα την δεχθώ αλλά είπαμε να μην είναι προσωπική επίθεση σε ένα επάγγελμα, βρε άνθρωπε του Θεού! Άλλο η σάτιρα και άλλο η προσωπική επίθεση. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Δεν σπιλώνουμε προσωπικότητες για να κάνουμε νούμερα. Έχω δεχθεί διάφορες προτάσεις για να κάνω τηλεόραση αλλά δεν μου άρεσαν. Δεν ήταν του χαρακτήρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.