Από το Big Brother στο Survivor 5 - Ποιος;

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από το Big Brother στο Survivor 5 - Ποιος;

Το Survivor 5 μετράει αντίστροφα για την έναρξή του αφού απομένουν λιγότερες από 100 ημέρες και το Youweekly.gr αρχίζει σιγά σιγά να σας βάζει στο κλίμα!

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα φέτος δεν θα διεξαχθεί το Survivor All Star, το οποίο πάει πιθανότατα για τον Σεπτέμβριο του 2022 και πάμε για κανονικό πέμπτο κύκλο, όπως είχαμε και πέρσι! Στα μέσα του Δεκεμβρίου αναμένεται οι νέοι παίκτες, οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές να ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο και να ξεκινήσουν το όνειρο προς τις 100.000 ευρώ και τη κορυφή!

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει με την παραγωγή, τόσο από τους Διάσημους, όσο και από τους Μαχητές!

Αναμενόμενο είναι να απασχολήσουν την παραγωγή και παίκτες που έχουν πάρει μέρος σε προηγούμενα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης με μεγάλη τηλεθέαση! Ένα από αυτά ήταν το περσινό Big Brother και ένας από τους παίκτες που βρίσκονται σε συζητήσεις με το Survivor είναι και ο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr