GNTM 4: "Στις κάμερες είναι μια χαρά και από πίσω..." - Ξέσπασε ο Ντίνος

Αρχίσανε τα όργανα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4:

Με μπηχτές και σπόντες ξεκίνησε το αποψινό (11/10) επεισόδιο του GNTM 4. Συγκεκριμένα, ο Ντίνος τα έβαλε με τους "Quadrifoglio", λίγες μέρες πριν την είσοδό τους στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, το επίδοξο μοντέλο αποκάλυψε πως όταν είναι ανοιχτές οι κάμερες πάντα λένε τα καλύτερα για τους άλλους και θέλουν να δείξουν το καλύτερο τους πρόσωπο, ωστόσο όταν αυτές κλείνουν, αρχίζουν οι βρισιές, οι σπόντες και τα κραξίματα προς στους άλλους. Στο μεταξύ, η Βίκυ Καγιά πριν λίγες μέρες αναφέρθηκε στο ριάλιτι μοντέλων.

Το κράξιμο του Ντίνου στους Quadrifoglio στο GNTM 4

C

Η ανάρτηση όλο νόημα της Στέλλας Παπαδοπούλου μετά από την αποχώρηση της

Στο επεισόδιο 4/10 του GNTM 4, άλλο ένα μοντέλο αναγκάστηκε να πει το τελευταίο "αντίο" καθώς ήρθε στην άσχημη θέση αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από την ψυχοφθόρα διαδικασία της φωτογράφισης.

Πιο συγκεκριμένα, στη δοκιμασία αποχώρησης, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να λάμψουν ως άλλοι Rockstars που ξεσηκώνουν τα πλήθη, κάνοντας πασαρέλα 13 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Η Στέλλα Παπαδοπούλου ήταν τελικά η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα και να αναφέρει: «Ήταν ένα σοκ εκείνη την ώρα, μόλις άκουσα το όνομα μου. Με πονάει που δεν μπόρεσα να δείξω ούτε στους κριτές ούτε στον εαυτό μου ποια είναι η Στέλλα και έχω μια απογοήτευση».

Έτσι, το μοντέλο θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάπου εδώ έκλεισε αυτός ο κύκλος για εμένα! Ήταν φανταστικά.

Ότι και να πω θα είναι λίγο μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που πίστεψαν σε εμένα και μου δώσαν την ευκαιρία που θα ήθελαν χιλιάδες παιδιά, να μπω στο σπίτι του Gntm. Τα καλύτερα έρχονται σίγουρα εφόσον προσπαθήσεις.. Όλα στη ζωή μας είναι «δοκιμασίες».