GNTM 4: Αποχώρησε οικειοθελώς λόγω άγχους - Σοκαρίστηκαν κριτές και παίκτες

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Αποχώρησε οικειοθελώς λόγω άγχους - Σοκαρίστηκαν κριτές και παίκτες

Μια απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό (12/10) επεισόδιο του GNTM 4, λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση. Κριτές και παίκτες σοκαρίστηκαν μετά την ανακοίνωση αυτή.

Συγκεκριμένα, όλοι οι διαγωνιζόμενοι πλην της Μελίνας συγκεντρώθηκαν προκειμένου να ακούσουν το κόνσεπτ της σημερινής φωτογράφισης.

Μόλις η Ζενεβιέβ αντιλήφθηκε την απουσία της συγκεκριμένης παίκτριας πήγε να την ψάξει, με την ίδια να είναι μόνη της σε ένα δωμάτιο, λόγω κρίσης άγχους και πανικού.

Λίγο αργότερα, η Μελίνα της ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς το άγχος την εμποδίζει στο να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Αμέσως μετά το ανακοίνωσε και στα υπόλοιπα παιδιά, με τα περισσότερα να ξεσπούν σε κλάματα ενώ μέχρι στιγμής φημολογούνταν ότι ένας άλλος παίκτης θα οδηγούνταν σε οικειοθελή αποχώρηση.

Η ανακοίνωση της Μελίνας για την οικεοθελή αποχώρηση από το GNTM 4

Λίγα λόγια για την Μελίνα Ρόρενς

Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, κατάγεται από τη Γερμανία και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα. Ήδη από τα 15 της εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με γνωστά brands και φωτογράφους. Το όνειρό της να κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες ως top model, την οδήγησε στο Λονδίνο, όπου συζεί με τον σύντροφό της.

Στο GNTM 4 έρχεται προκειμένου μέσω των προκλήσεων να δοκιμάσει και να ξεπεράσει τα όριά της. Υπομονετική, πειθαρχημένη και αφοσιωμένη, η Μελίνα έρχεται αποφασισμένη για την κορυφή και σκοπεύει να αφήσει τις πράξεις και τη δουλειά της να μιλήσουν για αυτή. Αγαπά την ιππασία, το σκι και ό,τι έχει να κάνει με τη φύση και θέλει πολύ να σπουδάσει ψυχολογία.

Motto: “Ήρεμη δύναμη”

GNTM 4 Μελίνα Ρόρενς