Big Brother 2: Η επιστροφή του... "Στηβ" στο σπίτι

Ξέσπασαν σε γέλια οι παίκτες με την ιδέα του Μιχάλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Η επιστροφή του...

Ακόμα φαίνεται πως οι παίκτες στο Big Brother δεν έχουν χωνέψει την αποχώρηση του Στηβ, μιας και ο Κωστής, τον "θρηνεί" ακόμα μετά τα χθεσινά (11/10) κλάματα, παρά τους συνεχείς τσακωμούς τους.

Σε ανάλογη διάθεση βρίσκεται όμως και ο Παναγιώτης, ο οποίος δήλωσε στον Μεγάλο Αδερφό πως «έχασε» τον αδερφό του καθώς έφυγε ένα άτομο που ήταν αρκετά κοντά του.

Για αυτό λοιπόν ο Μιχάλης αποφάσισε να φτιάξει ένα... κουτί που απεικόνιζε σύμφωνα με τον ίδιο τον Στηβ! Φυσικά, μόλις η υπόλοιπη παρέα το είδε, ξέσπασε σε γέλια!

Η "επιστροφή" του Στηβ στο Big Brother 2

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου

Το Σάββατο 9/10 βρέθηκε καλεσμένος ο Στηβ Μιλάτος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά από την αποχώρησή του από το σπίτι του μεγάλου αδελφού. Μέσα σε όλα το γνωστό μοντέλο παραδέχθηκε πως αυτή την φορά ο ίδιος περίμενε πως θα φύγει από το σπίτι του Big Brother, εξηγώντας και τους λόγους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αυτή την εβδομάδα φορά το περίμενα. Τις προηγούμενες ήξερα ότι δεν θα φύγω, αυτήν την φορά ήξερα ότι θα φύγω. Έχει να κάνει με το καρδιογράφημα του παίκτη. Ένιωθα αντί να ανεβαίνω πως κατεβαίνω».

«Χθες το πίστευα ότι θα αποχωρήσω. Σαν φαβορί στο εξής θεωρώ την Ευδοκία, τον Νίκο και τον Κωστή». Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν θεωρώ πως η αποχώρηση μου ήταν ούτε νίκη της Ευδοκίας και του Νίκου ούτε προσωπική μου ήττα. Θεωρώ απλά πως ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ήταν η στιγμή μου γιατί κάποια στιγμή έρχεται και ο κορεσμός».