Big Brother 2: Η Βιολέτα ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Δεν μπορεί να αντέξει την απουσία του Στηβ από το σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Η Βιολέτα ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Χαμό έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου από το σπίτι του Big Brother 2. Όχι μόνο είδαμε κλάματα, αλλά προέκυψε και μια οικειοθελής αποχώρηση.

Συγκεριμένα, η Βιολέτα δήλωσε ότι μπήκε καθαρά στο παιχνίδι για να είναι μαζί με τον ίδιο. Ωστόσο, τα σχέδια αυτά άλλαξαν, μιας και πλέον είναι εκτός.

Για αυτό λοιπόν ανακοίνωσε και στον Κωστή αλλά και στον Μεγάλο Αδερφό πως θέλει να αποχωρήσει από το σπίτι μιας και τίποτα δεν την κρατά μέσα.

Η ανακοίνωση της Βιολέτας για την αποχώρησή της από το Big Brother 2

Ποια είναι η Βιολέτα

Big Brother Βιολέτα Αρεστή

Είναι 27 ετών, ζει στην Κύπρο και εργάζεται ως μεταφράστρια. Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από τη Βουλγαρία και γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία όπου σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο. Η Βιολέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Τα παιδικά της χρόνια σημαδεύτηκαν από το διαζύγιο των γονιών της το οποίο ήταν αρκετά επώδυνο.

Μετά τα 18, έφυγε για σπουδές στη Βουλγαρία, όπου σπούδασε Αγγλική φιλολογία. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και έχει ζήσει σε πολλές και διαφορετικές χώρες του κόσμου όπως Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία και Ισπανία. Στο Λονδίνο, όπου ζούσε για δυόμισι χρόνια, εργαζόταν ως μοντέλο σε καταστήματα καλλυντικών γνωστών οίκων σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Στα προσωπικά της είναι αρκετό καιρό μόνη γιατί η τελευταία της σχέση έληξε άδοξα.

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου

Το Σάββατο 9/10 βρέθηκε καλεσμένος ο Στηβ Μιλάτος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά από την αποχώρησή του από το σπίτι του μεγάλου αδελφού. Μέσα σε όλα το γνωστό μοντέλο παραδέχθηκε πως αυτή την φορά ο ίδιος περίμενε πως θα φύγει από το σπίτι του Big Brother, εξηγώντας και τους λόγους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αυτή την εβδομάδα φορά το περίμενα. Τις προηγούμενες ήξερα ότι δεν θα φύγω, αυτήν την φορά ήξερα ότι θα φύγω. Έχει να κάνει με το καρδιογράφημα του παίκτη. Ένιωθα αντί να ανεβαίνω πως κατεβαίνω».

«Χθες το πίστευα ότι θα αποχωρήσω. Σαν φαβορί στο εξής θεωρώ την Ευδοκία, τον Νίκο και τον Κωστή». Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν θεωρώ πως η αποχώρηση μου ήταν ούτε νίκη της Ευδοκίας και του Νίκου ούτε προσωπική μου ήττα. Θεωρώ απλά πως ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ήταν η στιγμή μου γιατί κάποια στιγμή έρχεται και ο κορεσμός».