GNTM 4 Highlights (12/10): Η οικειοθελής αποχώρηση, οι καυγάδες και τα κλάματα

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4 Highlights (12/10): Η οικειοθελής αποχώρηση, οι καυγάδες και τα κλάματα

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 4 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης (12/10) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τα κλάματα για τη δοκιμασία, στην οικειοθελή αποχώρηση από το σπίτι και στον νέο ομηρικό καυγά.

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4

"Στα μαύρα" οι παίκτες μετά την αποχώρηση του Ηλία

Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα στο χθεσινό (12/10) επεισόδιο του GNTM 4 μετά την αποχώρηση του Ηλία από το παιχνίδι. Πολλοί ήταν μάλιστα αυτοί που ακόμα δεν μπορούν να το "χωνέψουν".

Ο Ηλίας ήταν ένα αρκετά αγαπητό παιδί, που μαγείρευε για όλους και πάντα ήταν εκεί για να τους στηρίξει. Ωστόσο, μερικοί δεν έδειξαν την αντίστοιχη στήριξη, για αυτό και δεν τον ψήφισαν για να παραμείνει στο σπίτι, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει νωρίς το όνειρό του.

Ωστόσο, μερικές από τις κοπέλες και συγκεκριμένα η Ραφαέλα και η Όλγα δήλωσαν ότι έκλαψαν αρκετά και πως πλέον είναι όλα διαφορετικά με την απουσία του.

"Είναι για Όσκαρ!" - Ξέσπασε άγρια ο Στυλιανός

Χαμό έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Ηλία από το GNTM 4. Πολλοί είναι αυτοί που ξέσπασαν σε κλάματα ενώ άλλοι προσποιήθηκαν πως στεναχωρήθηκαν ενώ από μέσα τους έκαναν.. πάρτι.

Συγκεκριμένα, ο Στυλιανός ξέσπασε στην κάμερα αναφορικά με την δήθεν στενοχώρια του Ναπολέοντα, του Βασίλη και του Αγγαίου για την αποχώρηση του Ηλία.

«Είναι για Όσκαρ. Στενοχωρήθηκαν και σήμερα κάνουν πάρτι στην πισίνα» είπε ο Στυλιανός.

Αποχώρησε οικειοθελώς λόγω άγχους - Σοκαρίστηκαν κριτές και παίκτες

Μια απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (12/10) επεισόδιο του GNTM 4, λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση. Κριτές και παίκτες σοκαρίστηκαν μετά την ανακοίνωση αυτή.

Συγκεκριμένα, όλοι οι διαγωνιζόμενοι πλην της Μελίνας συγκεντρώθηκαν προκειμένου να ακούσουν το κόνσεπτ της σημερινής φωτογράφισης.

Μόλις η Ζενεβιέβ αντιλήφθηκε την απουσία της συγκεκριμένης παίκτριας πήγε να την ψάξει, με την ίδια να είναι μόνη της σε ένα δωμάτιο, λόγω κρίσης άγχους και πανικού.

Λίγο αργότερα, η Μελίνα της ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς το άγχος την εμποδίζει στο να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Αμέσως μετά το ανακοίνωσε και στα υπόλοιπα παιδιά, με τα περισσότερα να ξεσπούν σε κλάματα ενώ μέχρι στιγμής φημολογούνταν ότι ένας άλλος παίκτης θα οδηγούνταν σε οικειοθελή αποχώρηση.

Έτσι μοίρασε τα disadvantage η Ειρήνη

Συγκλονιστικό είναι το κόνσεπτ της χθεσινής (12/10) φωτογράφισης του GNTM 4. Συγκεκριμένα, τα επίδοξα μοντέλα είχαν να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματα του metoo και ειδικότερα της σεξουαλικής παρενόχλησης, όπως τον φόβο, την ντροπή και την λύπη.

Η Ειρήνη, σαν νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, είχε το πλεονέκτημα να χωρίσει τους παίκτες σε δύο ομάδες και να διαλέξει τους αρχηγούς.

Για αρχηγό μάλιστα της αντίπαλης ομάδας όρισε τον Θοδωρή.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Κωνσταντίνος μετά την φωτογράφισή του

Το metoo και η σεξουαλική παρενόχληση ήταν το χθεσινό (12/10) κόνσεπτ της φωτογράφισης του GNTM 4. Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να εκφράσουν ορισμένα συναισθήματα και να τα αποτυπώσουν όσο καλύτερα μπορούν στον φακό.

Ο Κωνσταντίνος είχε διαλέξει το αίσθημα του φόβου, το οποίο κατάφερε και απέδωσε πολύ καλά, με τους κριτές να παθαίνουν πλάκα με την επίδοσή του.

Μάλιστα, αμέσως μετά, μίλησε στην κάμερα αναφορικά με τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, με τον ίδιο λίγο αργότερα να ξεσπά σε κλάματα.

Άννα για Ραφαέλα: "Δεν μπορώ άλλο να την ακούω! Μου έχει σπάσει τα νεύρα"

Κατά της Ραφαέλας ξέσπασε μετά την χθεσινή (12/10) φωτογράφιση του GNTM 4 η Άννα. Η ίδια έχει δείξει από τα πρώτα επεισόδια πως δεν πολύσυμπαθεί την Ραφαέλα, κάτι που επιβεβαιώνεται όλο κι περισσότερο.

Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχαν οι κοπέλες μεταξύ τους αναφορικά με το πως τα πήγαν στην φωτογράφιση, η Ραφαέλα γκρίνιαξε και δήλωσε πως δεν είναι καθόλου σίγουρη για τον εαυτό της. Αυτό στάθηκε αφορμή για την Άννα να ξεσπάσει στην κάμερα και να τονίσει πόσο πολύ της έχει σπάσει τα νεύρα και πως δεν μπορεί να την ακούει άλλο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως παρόλο που και οι 2 ήθελαν να έχουν το αίσθημα φόβου στη φωτογράφιση, τελικά το πήρε η Άννα με την Ραφαέλα να λέει στους υπόλοιπους ότι δεν το συζήτησαν και ότι το πήρε με δική της καθαρά πρωτοβουλία ενώ πριν καιρό η Άννα είχε ξεσπάσει σε κλάματα στην κάμερα.

"Λύγισε" η Ισμήνη με την συγκίνηση του Κωνσταντίνου - Βαρύ το κλίμα στο πλατό

Πολύ μεγάλη ένταση και στεναχώρια προκάλεσε η χθεσινή (12/10) φωτογράφιση του GNTM 4 στον Κωνσταντίνο, η οποία είχε θέμα το metoo και την σεξουαλική παρενόχληση.

Το επίδοξο μοντέλο έπρεπε να αποτυπώσει στον φακό το αίσθημα του φόβου και πράγματι το έκανε υπέροχα, εντυπωσιάζοντας τους κριτές και τους παίκτες.

Ο ίδιος αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα, ενώ με την ίδια διάθεση φαίνεται πως πήγε και στο πλατό καθώς την ώρα που οι κριτές αξιολογούσαν την φωτογραφία του, ξέσπασε ξανά.

Μάλιστα, η συγκίνησή του ήταν τόσο έντονη που έκανε και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να μην μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

"Σκοτώθηκαν" Άννα και Ραφαέλα - "Με είπες 1.50 και ότι με θέλουν εδώ για σόου"

Λίγο μετά την συγκινητική στιγμή με την φωτογράφιση του Κωνσταντίνου, επικράτησε ο κακός χαμός στο πλατό του GNTM. Ραφαέλα και Άννα παραλίγο να "ξεμαλλιαστούν".

Η κόντρα τους είχε ήδη ξεκινήσει από το σπίτι και συνεχίστηκε και μπροστά στους κριτές. Συγκεριμένα, η Άννα αποκάλυψε πως πολλά από τα παιδιά και κυρίως η Ραφαέλα είπαν ότι η Άννα είναι εκεί μόνο για σόου και ότι δεν αξίζει να είναι μοντέλο, καθώς το ύψος της δεν είναι αρκετό.

Αυτό εξόργισε την Ραφαέλα, η οποία διέψευσε όλα τα λεγόμενα της συμπαίκτριας της, ωστόσο οι φωνές και οι διαφωνίες συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα!

Κυβέλη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»

Αρκετά συγκινητική ήταν η χθεσινή φωτογράφιση για τους παίκτες του GNTM 4 καθώς είχε να κάνει με την παρενόχληση και το κίνημα #metoo. Αυτό στάθηκε αφορμή για μερικούς από αυτούς να θυμηθούν δικά τους βιώματα.

Τα επίδοξα μοντέλα έφτασαν στο πλατό προκειμένου να δουν την φωτογραφία τους και να αξιολογηθούν από τους κριτές. Όταν έφτασε η σειρά της Κυβέλης, η ίδια συγκινήθηκε καθώς αποκάλυψε στους κριτές πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, με τους ίδιους να μένουν σοκαρισμένοι.

Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Θέμα το κίνημα metoo και την σεξουαλική παρενόχληση είχε η χθεσινή (13/10) φωτογράφιση του GNTM 4. Όλοι οι παίκτες έφεραν στο πλατό πολύ καλές λήψεις, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τους κριτές.

Τόσο η φωτογραφία του Κωνσταντίνου όσο και η αποκάλυψη της Κυβέλης προκάλεσαν μεγάλη συγκίνηση ενώ δεν έλειψαν και οι καυγάδες.

Οι υποψηφιότητες για την καλύτερη φωτογραφία ήταν πολλές, ωστόσο οι δύο παίκτες που επέλεξαν οι κριτές ήταν ο Στυλιανός και ο Γιάννης, με τον πρώτο τελικά να την κερδίζει.

Ανατροπή με την αποχώρηση - Η ανακοίνωση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Αρκετά ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό πλατό του GNTM 4. Φυσικά, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, δεν έλειψαν τα κλάματα, οι αποκαλύψεις αλλά και οι τσακωμοί. Όλοι οι παίκτες παραδόξως έφεραν ωστόσο στο πλατό απίστευτες λήψεις, κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν οι κριτές.

Την καλύτερη φωτογραφία την κέρδισε επάξια ο Στυλιανός ενώ λίγο αργότερα οι παίκτες περίμεναν να ακούσουν ποιος από αυτούς θα έφευγε.

Τελικά, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποκάλυψε πως δεν θα αποχωρήσει κανείς καθώς όλοι τα πήγαν εξαίσια!

TAGS