Big Brother 2 Highlights (12/10): Ακόμα σε αναστάτωση το σπίτι με την αποχώρηση του Στηβ

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (12/10): Ακόμα σε αναστάτωση το σπίτι με την αποχώρηση του Στηβ

Ακόμα ένα επεισόδιο του Big Brother 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (12/10) και όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, έχουμε για εσάς όλα τα highlights του. Όπως όλα δείχνουν, οι συγκάτοικοι προσπαθούν ακόμα να χωνέψουν το γεγονός πως ο Στηβ Μιλάτος έχει αποχωρήσει.

Όλα όσα είδαμε χθες στο επεισόδιο του Big Brother 2

Η επιστροφή του... "Στηβ" στο σπίτι

Ακόμα φαίνεται πως οι παίκτες στο Big Brother δεν έχουν χωνέψει την αποχώρηση του Στηβ, μιας και ο Κωστής, τον "θρηνεί" ακόμα μετά τα προχθεσινά (11/10) κλάματα, παρά τους συνεχείς τσακωμούς τους.

Σε ανάλογη διάθεση βρίσκεται όμως και ο Παναγιώτης, ο οποίος δήλωσε στον Μεγάλο Αδερφό πως «έχασε» τον αδερφό του καθώς έφυγε ένα άτομο που ήταν αρκετά κοντά του.

Για αυτό λοιπόν ο Μιχάλης αποφάσισε να φτιάξει ένα... κουτί που απεικόνιζε σύμφωνα με τον ίδιο τον Στηβ! Φυσικά, μόλις η υπόλοιπη παρέα το είδε, ξέσπασε σε γέλια!

Η Βιολέτα ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Χαμό έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου από το σπίτι του Big Brother 2. Όχι μόνο είδαμε κλάματα, αλλά προέκυψε και μια οικειοθελής αποχώρηση.

Συγκεριμένα, η Βιολέτα δήλωσε ότι μπήκε καθαρά στο παιχνίδι για να είναι μαζί με τον ίδιο. Ωστόσο, τα σχέδια αυτά άλλαξαν, μιας και πλέον είναι εκτός.

Για αυτό λοιπόν ανακοίνωσε και στον Κωστή αλλά και στον Μεγάλο Αδερφό πως θέλει να αποχωρήσει από το σπίτι μιας και τίποτα δεν την κρατά μέσα.