Elif: Νέα τραγωδία για Μελέκ και Ελίφ - «Αν ακουμπήσεις την κόρη μου θα...»

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (13/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif: Νέα τραγωδία για Μελέκ και Ελίφ - «Αν ακουμπήσεις την κόρη μου θα...»

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό (13/10) επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif, μιας και η Μελέκ και η κόρη της θα βιώσουν μία νέα δραματική εμπειρία με έναν άνδρα που τις καταδιώκει.

Τι θα δούμε σήμερα (13/10) στην Elif

Ο Κερέμ για το καλό της εταιρίας υποκύπτει στις απαιτήσεις της Ράνα. Η Ράνα νιώθει νικήτρια προς το παρόν αλλά ο Κερέμ ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για όσα υπέφερε η αδελφή του εξαιτίας της Ράνα. Η Χουμεϊρά όμως δεν είναι πια αδύναμη, όπως στο παρελθόν και το δείχνει στη Ράνα όταν το συναντάει. Η Μελέκ και η Ελίφ προσπαθούν να γλυτώσουν από έναν άντρα, που τις κυνηγά.

Η Ασλί προσπαθεί να τις βρει και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα αλλά εκεί δοκιμάζει μια μεγάλη έκπληξη όταν αναφέρει το όνομα της Μελέκ. Μετά από αυτή την αποκάλυψη, θα συνεχίσει η Ασλί να υποστηρίζει τη Μελέκ;

Ο Σαφάκ είναι ενθουσιασμένος επειδή έκλεισε τραπέζι σε ένα εστιατόριο για εκείνον και τη Ζουλιντέ. Θέλει εκεί να της κάνει πρόταση γάμου. Η Αλέβ όμως το ακούει και συναντάει τον Τουφάν. Τα πράγματα ίσως να μην εξελιχθούν όπως ονειρεύεται ο Σαφάκ…

Όσα θα δούμε στον 50 κύκλο της Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.