The 2night show: Η Ήβη Αδάμου η αποψινή (13/10) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μαζί της και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Η Ήβη Αδάμου η αποψινή (13/10) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε το βράδυ στο «The 2Night Show» την Ήβη Αδάμου. Η τραγουδίστρια μιλά για τη μητρότητα και τις υπέροχες αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η κόρη της Ανατολή ενώ χθες καλεσμένος ήταν ο Ιωάννης Απέργης.

Οι αποψινοί (13/10) καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Επίσης, αναφέρεται στη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη και την επιλογή τους να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και στη μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού, το «Για Σένα» που τραγουδά ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής μαζί με τους «Prestige The Band».

Στην παρέα του «The 2night Show» και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η εντυπωσιακή ηθοποιός δεν διστάζει να μιλήσει με ειλικρίνεια για το φαινόμενο της showbiz στην Ελλάδα. Επίσης, κάνει την αυτοκριτική της και αυτοσαρκάζεται χωρίς δισταγμό, μιλάει για τον έρωτα και την απάτη, και δηλώνει «αιώνια μαθήτρια» αν και καθηγήτρια Θεολογίας.

Η Ήβη Αδάμου η αποψινή (13/10) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ήβη Αδάμου - Stavento: Το νέο τους επαγγελματιό βήμα

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε η Ήβη Αδάμου ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε μέσω skype και ο σύζυγός της Μιχάλης Stavento.

Το αγαπημένο ζευγάρι που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό το νέο τους τραγούδι «Για σένα» είναι χώρια αυτό το διάστημα, μιας και ο Μιχάλης Κουϊνέλης βρίσκεται στην Αλεξανδρόπουλη, ενώ η Ήβη Αδάμου είναι στην Αθήνα για λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Είναι το γούρι μου και είμαι το γούρι του. Μια φορά τον χρόνο βγάζουμε ένα τραγούδι αγαπησιάρικο. Είναι όποτε γράψουμε κάτι και νιώθω ότι μόνο η Ήβη μπορεί να το πει, ή μόνο με την Ήβη θα μπορούσα να το πω. Αυτό ένιωσα και τώρα» είπε χαρακτηριστικά η Ήβη Αδάμου.

Από την άλλη, ο Μιχάλης είπε: «Πάντα έμενα πάνω, κατέβαινα για δουλειές και γύρναγα. Με την καραντίνα έχω την ευτυχία, η Ήβη να της αρέσει πολύ εδώ και τελικά να μετατοπίσει τη βάση της εδώ και να κάνει ότι έκανα εγώ.

Η τραγουδίστρια δήλωσε μετά: «Αυτό ήταν ένα όνειρο που είχα εδώ και 6-7 χρόνια. Ο Μιχάλης δραστηριοποιείται εκεί ήδη, έχει ένα μπαρ, εγώ κάνω ένα μαγαζί με μοναδικά γλυκά. Θα μπαίνεις σε ένα παραμύθι και θα τρως γλυκά». Δείτε εδώ και μια μοναδική οικογενειακή τους φωτογραφία!