The Bachelor 2: Πήγαν να "ξεμαλλιαστούν" στο σπίτι - "Πρόσεχε πως μου μιλάς!"

Μαλλιά κουβάρια για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Πήγαν να

Όσο περίμεναν να επιστρέψει η Φένια στο σπίτι από το ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη, τα κορίτσια πήγαν κυριολεκτικά να "ξεμαλλιαστούν" μεταξύ τους στη βίλα του The Bachelor. Για ακόμη μια φορά, η Ιζαμπέλα αλλά και η Νικόλ ήταν αυτές που το ξεκίνησαν.

Με αφορμή λοιπόν το αν θα επέστρεφε η Φένια με τριαντάφυλλο αλλά και το ατομικό ραντεβού που θα πήγαινε η Νατάσα, η κάθε παίκτρια άρχισε να λέει τα δικά της, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια τεράστια ένταση.

Η Νικόλ λοιπόν εκνευρίστηκε αρκετά με την Έλεν και της είπε να προσέχει πως της μιλάει ενώ αμέσως μετά αρπάχτηκε η Αθηνά με την Ιζαμπέλα ενώ σε αρκετά άσχημη διάθεση βρίσκεται και η Αθηνά NY.

Ο καυγάς στο σπίτι του The Bachelor

Η Φένια ξεφτίλισε τις συμπαίκτριες της: «Όλες βδέλλες είναι εδώ μέσα, απλά...»

Η Φένια από το The Bachelor 2, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, σχολιάζοντας τα όσα έχουν συμβεί μέσα στο ριάλιτι για τα μάτια και μόνο του Αλέξη Παππά. Ωστόσο, δεν δίστασε και να κατακεραυνώσει τις συμπαίκτες της.

«Όλες βδέλλες είναι εδώ μέσα, απλά δεν προλαβαίνουν να γαντζωθούν πριν από εμένα στον Αλέξη», δήλωσε και συνέχισε αναφορικά με τη Γιώτα, μετά το ξεφτίλισμα ανάμεσα σε Φαίη και Λάουρα στο InstagramΕκτός από παγόβουνο είναι και διπρόσωπη. Δεν έχει καθόλου συναισθήματα και αυτό θα αποδειχτεί».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο εργένης τη φίλησε: «Ο Αλέξης έκανε την πρώτη κίνηση και είμαι χαρούμενη. Ανυπομονώ να κάνει και τη δεύτερη και την τρίτη κίνηση».