Big Brother 2: «Το βασίλειο έπεσε, τανκς τώρα» - Κόλαφος ο Ισίδωρος

«Στην αρχή ήταν βασίλειο αλλά έφυγε ο βασιλιάς κι η βασίλισσα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: «Το βασίλειο έπεσε, τανκς τώρα» - Κόλαφος ο Ισίδωρος

Το σπίτι του Big Brother έχει πια χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Ο Ισίδωρος λοιπόν, για ακόμη μια φορά, δεν μάσησε τα λόγια του και "άδειασε" κανονικά μερικούς από τους αντιπάλους του.

Μετά από συνομιλία του με την Ευδοκία, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Το τανκς είναι όλη η ομάδα που έμεινε. Στην αρχή ήταν βασίλειο αλλά έφυγε ο βασιλιάς κι η βασίλισσα. Εγώ νομίζω ότι πυροβόλα μπροστά είναι η Σαμάνθα κι ο Πάνος, αρχηγός η Ανχελίτα και στα καύσιμα είναι ο Κωστής. Οι θέσεις μπορεί κι εναλλάσσονται κιόλας, Βέβαια από τους καινούριους όσοι πιστοί από τους καινούριους θέλουν, μπορούν να γίνουν μέρος του.

Εμείς οι περιπλανώμενοι είμαστε ποιος θα την φάει πρώτος. Καλά τώρα το τανκς κατευθύνεται προς την Ευδοκία αλλά κι εμείς από γύρω είμαστε ποιος θα την φάει πρώτος.» είπε, ενώ αργότερα είδαμε και μια οικειοθελή αποχώρηση.

Οι δηλώσεις του Ισίδωρου για τους συμπαίκτες του στο Big Brother 2

Άνοιξε το στόμα του και έκανε αποκαλύψεις ο Θέμης Κανέλλος - «Με τον Ισίδωρο από το Big Brother είχαμε....»

Πριν από μερικούς μήνες ο Θέμης Κανέλλος με μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως πρώην του μπήκε στο Big Brother 2, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του. Λίγες ημέρες αργότερα, τελικά, ανέφερε πως ο Ισίδωρος είναι αυτός με τον οποίο είχε συναντηθεί για... ερωτικούς λόγους.

Ο πρώην παίκτης βρέθηκε στην εκπομπή Love It και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση που είχε με τον Ισίδωρο, δίνοντας μάλιστα και σπαρταριστές λεπτομέρειες.

«Τον Ισίδωρο τον ήξερα. Δεν ήμασταν φίλοι, ούτε είχαμε σχέση. Είχαν πει ότι είναι ο πρώην μου, αλλά δεν είναι. Είχαμε γνωριστεί μέσα από εφαρμογή γνωριμιών παλιότερα και βρεθήκαμε. Ήταν ερωτικός ο λόγος που βρεθήκαμε, αλλά δεν ήταν σχέση, ήταν κάτι περιστασιακό. Είναι διαφορετικός στο “Big Brother”. Η φωνή του δεν ήταν έτσι και δεν μου είχε αναφέρει τίποτα με την εκκλησία και το Θεό», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Θέμης Κανέλλος.