Big Brother 2: Ποινή στον Μιχάλη από τον Μεγάλο Αδερφό

Σε δύσκολη θέση ο νέος παίκτης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ποινή στον Μιχάλη από τον Μεγάλο Αδερφό

Ποινή πήρε στο αποψινό (13/10) επεισόδιο του Big Brother ο Μιχάλης Γαβαλάς. Ο ίδιος πάνω στα νεύρα του και πάνω σε έναν διαπληκτισμό που είχε, χάλασε τον φράχτη , με αποτέλεσμα να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Φυσικά, το περιστατικό αυτό το είδε ο Μεγάλος Αδερφός και δεν θα μπορούσε παρά να τον τιμωρήσει για την συγκεκριμένη πράξη.

Έτσι, μπροστά σε όλους τους παίκτες, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε πως ο Μιχάλης είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, πως αποκλείεται από την διαδικασία της ψηφοφορίας αλλά και από την διαδικασία του βέτο. Στο μεταξύ, η συμπεριφορά του συγεκριμένου παίκτη φαίνεται να έχει εκνευρίσει σε τεράστιο βαθμό την Μαίρη.

Η ποινή του Μιχάλη στο Big Brother 2

Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε - Νέα αποχώρηση από το σπίτι

Μια νέα οικειοθελή αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό (13/10) επεισόδιο του Big Brother. Ο λόγος για την Βιολέτα Αρεστή, η οποία όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δεν αντέχει να ξυπνάει και να μην νιώθει καλά τόσο με τους συγκάτοικους της ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αποχώρηση του Στηβ.

«Παιδάκια μου όμορφα θέλετε να μαζευτείτε να σας πω κάτι; Λοιπόν συγκάτοικοι έχω να σας ανακοινώσω ότι θα αποχωρήσω, οι λόγοι είναι πάρα πολλοί μικρά, μικρά κομματάκια από την στιγμή που εγώ ξυπνάω και δεν νιώθω καλά προτιμώ να πάω σπίτι μου. Για τις λίγες ημέρες που είμαι εδώ τις 10 ημέρες έζησα πολλά πραγματάκια, οπότε μπορώ όταν βγω να πω ότι έζησα μια εμπειρία», είπε η συγκεκριμένη παίκτρια.

Λίγο αργότερα, εκείνη μάζεψε τα πράγματά της, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.