Elif: Τρόμος για Σαφάκ και Ζουλιντέ - «Το τέλος τους θα είναι από τα χέρια μου»

Οι σημερινές 14/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Τρόμος για Σαφάκ και Ζουλιντέ - «Το τέλος τους θα είναι από τα χέρια μου»

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 14/10 επεισόδιο της σειράς Elif, καθώς ο Σαφάκ θα κάνει πρόταση γάμου στην Ζουλιντέ, ωστόσο ένας άνδρας που τους έχει γίνει ο τρόμος και ο φόβος, τους παρακολουθεί. Την ώρα που Ελίφ και Μελέκ ζουν τραγικές στιγμές.

Οι σημερινές 14/10 εξελίξεις στην Elif

Η Αλέβ φροντίζει τον Εμιρχάν καθώς η Ζουλιντέ έχει να τακτοποιήσει μια δουλειά, όπως της λέει. Η Αλέβ όμως ξέρει που σκοπεύει να πάει η Ζουλιντέ και έχει ένα άσχημο σχέδιο για εκείνη. Συναντάει τον Τουφάν και του λέει πως θα τον πάει κάπου. Στο σπίτι όπου εργάζεται η Μελέκ ως καθαρίστρια, τα αφεντικά της ζητούν να τους σερβίρει καθώς θα έρθουν κάποιοι καλεσμένοι.

Όταν οι καλεσμένοι φτάνουν, προσβάλλουν τη Μελέκ και εκείνη το υπομένει. Σε ένα εστιατόριο στην παραλία, ο Σαφάκ έχει κάνει ετοιμασίες γιατί πρόκειται να κάνει επίσημα πρόταση γάμου στη Ζουλιντέ. Η Αλέβ πηγαίνει εκεί τον Τουφάν και εκείνος βλέπει τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ να κάθονται μαζί σε ένα ρομαντικό τραπέζι. Ο Τουφάν γίνεται έξαλλος. Η Ζουλιντέ ζητάει από τον Σαφάκ λίγο χρόνο για να απαντήσει καθώς πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον Εμιρχάν.

Ο Σαφάκ δείχνει κατανόηση και το δέχεται. Η Ζουλιντέ μιλάει στον Εμιρχάν για την πρόταση του Σαφάκ και εκείνος ενθουσιάζεται. Η Χουμεϊρά κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες για τον καλεσμένο τους αλλά η Κιγιμέτ συνεχώς επεμβαίνει, γεγονός που την ενοχλεί πολύ. Η Ασλί προσφέρει τη βοήθειά της ώστε η Ελίφ να ξεκινήσει σχολείο. Η Ράνα ταλαιπωρεί τη Μπιρτσέ και της ζητάει να ετοιμάσει έναν νέο φάκελο σχετικά με μια εργασία, που της είχε αναθέσει.

Όσα θα δούμε στον 5ο κύκλο της Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.