Τραγικές στιγμές στον Σασμό - Νεκρή η...

Ο θάνατος που θα τους «τσακίσει» όλους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγικές στιγμές στον Σασμό - Νεκρή η...

Η νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο περιμένει πώς και πώς να μάθει νέα spoiler για τα επόμενα επεισόδια. Ένα από αυτά ήρθε από το στόμα ενός πρωταγωνιστή, του Γιώργου Αμούτζα, ο οποίος υποδύεται τον Νικηφόρο.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα θανατικό που θα έρθει στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ήδη γνωρίζουμε πως ο νέος κύκλος αίματος ξεκινάει.

Η γυναίκα που θα πέσει νεκρή στον Σασμό

«Δεν ξέρω πότε, αλλά η Βασιλική θα φύγει και αυτή με σκληρό τρόπο. Από τη στιγμή που θα δολοφονηθεί και η μάνα του και θα μείνει εντελώς ορφανός, θα δείτε την κρητική του πλευρά. Ο Σασμός βασίζεται σε ένα βιβλίο και δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τη σκαλέτα του. Δε μπορούμε να μη ζήσουμε όλα τα θανατικά που περιγράφει το βιβλίο.

Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας και θα σας το ξαναπώ. Ο φίλος του ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, αλλά δε το αποκαλύπτει. Ο Μαθιός τού σκότωσε τον πατέρα και φυσικά δε του το λέει. Δεν ξέρει την αλήθεια αυτό το παιδί. Όλοι του παρουσιάζονται με ένα άλλο πρόσωπο. Υπάρχει τρομερή αγωνία.

Σκεφτείτε μόνο τον κολλητό του Νικηφόρου να έχει δει το δολοφόνο και να φοβάται να μιλήσει, για να μη χαθούν όλοι. Ο Μανόλης δεν έχει πια φωνή. Ο Νικηφόρος έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και δέχομαι πολλή αγάπη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί ο Νικηφόρος τα ζει όλα αυτά, ενώ δεν έχει φταίξει σε τίποτα, δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν. Εύχομαι αυτό το παλικάρι να δικαιωθεί και να ηρεμήσει στο τέλος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό (14/10)

O Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα. Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί!

Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της… Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι αυτούς.

Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της.