Νέο θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες - «Θα έκανα συμφωνία με τον διάβολο...»

Σοκαριστική η εξέλιξη στα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέο θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες - «Θα έκανα συμφωνία με τον διάβολο...»

Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν και πάλι για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, όπως ήταν αναμενόμενο οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή αφού οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς είναι καταιγιστικές.

Μέσα σε όλα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο οποίος μίλησε στο «7 Μέρες TV» αποκάλυψε πως ο Κυριάκος είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει το αγαπημένο του γιο. Άραγε ποιες θα είναι οι εξελίξεις; Μάλιστα, παλιότερα είχε κάνει ξανά δηλώσεις για την σειρά αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τις «Άγριες Μέλισσες»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τις «Άγριες Μέλισσες»

Τι θα κάνει ο Κυριάκος για να βγάλει το γιο του από αυτό το κολαστήριο;

Ο Κυριάκος, ως πατέρας θα τα φέρει όλα ανάποδα. Θα φιλήσει κατουρημένες ποδιές, αρκεί να δει τον γιο του και να τον φέρει πίσω στο χωριό. Δεν ξέρω αν θα φύγει και με τα πόδια, με τρένα και καράβια για να πάει να τον βρει.

Και η Ουρανία πονάει για τον Μπάμπη και πάει στον Σαραντόπουλο, τον έμπορα που την είχε ερωτευτεί, για να ζητήσει βοήθεια…

Είναι μια κίνηση που δεν θα του αρέσει καθόλου του Κυριάκου, το να παρακαλέσει, δηλαδή, η γυναίκα του τον Σαραντόπουλο, αυτόν που ήθελε να του κλείσει το σπίτι και να την πάρει μαζί του, για το γιο του.

Ο Σαραντόπουλος θα ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα παρακαλούσε ο Κυριάκος, η τελευταία πόρτα που θα χτυπούσε. Όμως, αυτό που κάνει η Ουρανία θα το μάθει αργότερα. Πέρα από τον Σαραντόπουλο, ο Κυριάκος θα έκανε συμφωνία και με το διάβολο προκειμένου να σώσει τον Μπάμπη.

Θα αλλάξει ο ήρωάς σας με όσα ζει φέτος;

Στα χέρια μου έχω πάρει δεκαπέντε επεισόδια μπροστά και βλέπω ότι ο Κυριάκος δεν θα είναι πλέον αυτός που ξέραμε. Έχει επιπλέον τύψεις και ενοχές για τα παιδικά χρόνια του Μπάμπη και νιώθει ότι, ως πατέρας, πληρώνει το κακό που του έκανε με την άστατη ζωή του.

Άγριες Μέλισσες: Σε θανάσιμο κίνδυνο ο Κωνσταντής - Ο Ακύλας τον θέλει νεκρό

Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό στις Άγριες Μέλισσες και από ένα τυχαίο γεγονός αποκαλύπτεται ο κρυφός δεσμός της Ζωής και του Κωνσταντή στον πιο λάθος άνθρωπο: τον Ακύλα Μεγαρίτη, που θολωμένος από θυμό και ζήλια, ορκίζεται να τους κάνει να υποφέρουν... μέχρι θανάτου!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Για τη Ζωή Μεγαρίτη ο γάμος της με τον Ακύλα είναι μια φυλακή! Το διαζύγιο που του είχε ζητήσει ήταν το πρώτο βήμα για την ελευθερία της, αλλά αμέσως η χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν έμαθε για την αποφυλάκισή του. Το μίσος και η απέχθεια που νιώθει για εκείνον διαδέχεται ο φόβος για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει το αρρωστημένο του μυαλό. Την ώρα που η ζωή της Ελένης γίνεται ξανά κόλαση.

Ο Κωνσταντής αποτέλεσε για εκείνη τη μόνη διέξοδο για να νιώσει και πάλι γυναίκα! Και παρόλο που η Ζωή κρύβει τη σχέση της με τον Κωνσταντή, από την άλλη η κόρη της, η Κορίνα, ξέρει πως η μητέρα της έχει παράνομο δεσμό και συνεχώς την απειλεί πως θα το αποκαλύψει στον Ακύλα. Μέσα σε όλα, η μετακόμιση της οικογένειας Μεγαρίτη φέρνει κι άλλες φουρτούνες στη Ζωή, η οποία αντιμετωπίζεται με δυσπιστία εξαιτίας του άντρα της και της αδελφής της, της Αιμιλίας, με την οποία συνεχώς καβγαδίζουν... για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες της Ζωής.

Στο μεταξύ η γυναίκα του Ακύλα καταλαβαίνει τον λόγο που μετακόμισαν στο Διαφάνι και προσπαθεί να αποτρέψει τα χειρότερα που βλέπει να έρχονται. Συνεχίζει τις κρυφές συναντήσεις της με τον Κωνσταντή, τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα! Ετσι του κάνει μια σημαντική αποκάλυψη για εκείνη που έχει σχέση με τον Αχιλλέα και τη φυλάκιση του Ακύλα! Την ίδια ώρα η Κορίνα βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο που ενισχύει τις υποψίες της πως η μητέρα της έχει εραστή και θυμωμένη αποκαλύπτει τα πάντα στον πατέρα της! Επίσης, παίκτρια του GNTM 4 εμφανίστηκε στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής Ζωή Μεγαρίτη δεσμός

Ο Ακύλας υποδύεται πάλι τον ήρεμο και ψύχραιμο άντρα και πείθει την κόρη του πως έχει καταλάβει λάθος, όμως το βλέμμα του «καρφώνει» τη Ζωή! Οταν μένουν οι δυο τους, εκείνος φροντίζει να της κάνει ξεκάθαρο πως αν ανακαλύψει πως έχει άλλον θα σκοτώσει και την ίδια και τον άλλον άντρα! Η Ζωή τρέμει στην ιδέα τού να πάθει κάτι ο Κωνσταντής, ενώ ο Ακύλας βάζει λυτούς και δεμένους να βρουν τον εραστή της γυναίκας του! Ολα όμως θα ανατραπούν όταν μάθει πως είναι ο γιος του Δούκα Σεβαστού!