The Bachelor 2: Η αποφάση του Αλέξη που σόκαρε τα κορίτσια

Δεν πίστευε στα αυτιά της η Ιζαμπέλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Η αποφάση του Αλέξη που σόκαρε τα κορίτσια

Μια... δυσάρεστη ανακοίνωση έκανε στο αποψινό (14/10) επεισόδιο του Bachelor ο Αλέξης Παππάς. Συγκεκριμένα, ο ίδιος επισκέφθηκε τα κορίτσια στη βίλα προκειμένου να πάρει την Ιζαμπέλα για το ατομικό τους ραντεβού.

Ωστόσο, μόλις μπήκε στο σαλόνι, είδε την καινούργια κοπέλα, τη Μαρία, με τον Αλέξη να παθαίνει σοκ! Αφού την πήρε πρώτα να μιλήσουν οι 2 τους, λίγο αργότερα ανακοίνωσε μπροστά στις κοπέλες πως τελικά δεν θα είναι ατομικό το ραντεβού του με την Ιζαμπέλα αλλά ομαδικό, μιας και μαζί τους θα ερχότανε και η Μαρία!

Η απόφαση του Αλέξη στην Ιζαμπέλα στο Bachelor 2

«Ο Παππάς στο Bachelor είναι σαν να λέει ποιηματάκι»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης (14/10) ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2, τονίζοντας πως όσα λέει τα λέει σαν ποίημα.

Μετά το «άδειασμα» του The Bachelor 2 από την Ελευθερία Ελευθερίου, σειρά πήρε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μάλιστα ανέφερε και πώς αντιμετώπιζε τις κάμερες όσο καιρό ήταν στο Survivor ο Αλέξης Παππάς.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι ο γόης της παρέας, ωραίο παιδί. Του ταιριάζει ο ρόλος του Bachelor, είναι σαν να λέει το ποιηματάκι. Στο Survivor σκεφτόταν από πριν τι θα πει και έλεγε στους οπερατέρ "θα δεις τι θα πω σήμερα, θα τα κάνω όλα έτσι, όλα αλλιώς". Άρα μπορεί να είναι και δικές του ατάκες. Όμως, γιατί να μην του λέει και η παραγωγή τι θα πει σε κάποια σημεία.

Τον είδα τον James στο J2US. Τηλεοπτικά εντάξει είναι, στη φωνή δεν… Η φωνή πλάθεται. Φτάσαμε βαθιά τις συζητήσεις για το J2US, δεν προχώρησε όμως.

Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα δικό του κόσμο. Ωραίος στην παρέα, περνάς όμορφα μαζί του, έχουμε βγει για φαγητάκι. Θα συνεργαζόμουν μαζί του, δεν μου έχει γίνει πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.