Big Brother 2: "Σκοτώθηκαν" στο σπίτι - "Κάπου αηδία ρε φίλε, κάπου αηδία!"

Μεγάλη ένταση μεταξύ Παναγιώτη και Νίκου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Έναν έντονο διαπληκτισμό είχαν στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother ο Παναγιώτης και ο Νίκος στην αυλή του σπιτιού. Οι δύο άντρες συζητούσαν τον καυγά καυγά που είχε ο πρώτος με την Μαίρη.

Ωστόσο, η συζήτηση δεν πήγε και πολύ καλά μιας και μετά από λίγα λεπτά ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι και επικράτησε ένα μικρός χαμός.

Ο καυγάς Παναγιώτη - Νίκου στο Big Brother 2

«Θεωρώ λάθος ειλικρινά και στο λέω στα ίσα ένας άνθρωπος που είναι συναισθηματικά φορτισμένος και κλαίει, να του λέμε «γιατί κλαις». Αυτό δεν ήταν σωστό. Δεν είναι ωραίο γιατί εκείνη την ώρα μπορεί να είναι ευάλωτος» είπε ο Νίκος.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης απάντησε: «Μα δεν της φώναξα καν, Νίκο μου. Ξανάρθε έξω. Και ξαναμπήκε μέσα και ξαναήρθε έξω. Γιατί φεύγεις μέσα κλαίγοντας αφού δεν σου είπα τίποτα; Αυτό το πράγμα είπα και το είπα πέντε, έξι φορές γιατί μου είχε γυρίσει την πλάτη και έφευγε. Συζητάγαμε, bro, συζητάγαμε! Δεν γύρισα ούτε να της φωνάξω ούτε να της μιλήσω άσχημα».

Νίκος: Δεν συμφωνώ σε αυτό, Πάνο!

Παναγιώτης: Δεν περίμενα να συμφωνήσεις.

Νίκος: Γιατί δεν το περίμενες ρε Πάνο; Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και έχουμε κάτσει και έχουμε λύσει πέντε πράγματα.

Παναγιώτης: Γιατί Νίκο σου λέω τι έχει γίνει!

«Εδώ πέρα δάκρυζε και σηκώνεται και φεύγει. Της λέω, «Μαίρη, γιατί κλαις; Έλα κάτσε να μιλήσουμε». Πως να το πω… Αυτό έκανε. Κάπου αηδία ρε φίλε, κάπου αηδία! Κάπου έχουμε καταντήσει αηδία, ρε φίλε! Θα ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε, ρε φίλε» σχολίασε ο Παναγιώτης.

Αυτός νίκησε το βέτο

Οι εναπομείναντες παίκτες του Big Brother αγωνίστηκαν στο αποψινό (14/10) επεισόδιο για να κερδίσουν το βέτο που είναι πολύ σημαντικό.

Το αγώνισμα για το βέτο όπως κάθε φορά έτσι και τώρα μπορεί να ανατρέψει για τα καλά την λίστα υποψηφίων προς αποχώρηση μιας και αυτοί που βρίσκονται σε επικίνδυνη θέση είναι η Ευδοκία, ο Μιχάλης Γαβαλά, ο Παναγιώτης, ο Κώστας και η Σαμάνθα.

Αυτός λοιπόν που κέρδισε το βέτο, είχε τον καλύτερο στόχο και έβαλε τις περισσότερες μπάλες ήταν ο Μιχάλης Ευρυπιώτης και όχι η Ανχελίτα που πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή πως θα το κέρδισε.