Γη της Ελιάς: Τραγικές στιγμές για τη Μυρτάλη - Ο Στέφανος στην αγκαλιά άλλης γυναίκας

Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (17/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Τραγικές στιγμές για τη Μυρτάλη - Ο Στέφανος στην αγκαλιά άλλης γυναίκας

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο (17/10) της νέας επιτυχημένης σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, μιας και η επιστροφή της Μυρτάλης θα αφήσει άναυδο τον Στέφανο, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να πέφτει στην αγκαλιά μίας άλλης γυναίκας (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ).

Τι θα δούμε την Κυριακή στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 47

Η Μαργαρίτα συνέρχεται κι αρχίζει να αναζητά τον Αλέξη, χωρίς όμως να μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο. Η Αρετή έχει αρχίσει να εντοπίζει διαφορές στη συμπεριφορά του Στάθη και μοιράζεται τους προβληματισμούς της με τον Στέφανο. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, προειδοποιεί τον Στάθη πως αν πληγώσει τη μητέρα του, θα του γυρίσει την πλάτη.

Ο Στάθης στριμώχνεται και ζητά από την Ιουλία να αραιώσουν τις συναντήσεις τους, μέχρι να καταλαγιάσουν οι υποψίες της Αρετής. Η Χάιδω προειδοποιεί τον Λυκούργο να κρατήσει μακριά του τη Μέλπω, πιστεύοντας πως θα τον βάλει σε μπελάδες. Η Άννα ξεγελάει τον Δημήτρη με την υποτιθέμενη έκτρωση και αρχίζει να ονειρεύεται ένα διαφορετικό μέλλον με τα λεφτά που του άρπαξε.

Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά πως θα κινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα της θυρίδας του Ιπποκράτη κι όλοι αγωνιούν για το περιεχόμενο της. Ο Στέφανος κι η Ελένη αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, αλλά η επιστροφή της Μυρτάλης θα ταράξει για μια ακόμη φορά τα νερά στη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς τους έφερε κοντά - Οι τρυφερές νύχτες του Τσαρούχα με συμπρωταγωνίστριά του

Μια σκηνή γεμάτη ερωτικό πάθος και ένταση χάρισαν στους τηλεθεατές στο επεισόδιο της σειράς "Η γη της Ελιάς" την Πέμπτη, 16/9/2021, ο Πασχάλης Τσαρούχας και η γοητευτική ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Όπως παρακολουθήσαμε στο αποκαλυπτικό επεισόδιο, ο ένας σκέφτεται τον άλλον και παρότι γνωρίζουν πως δεν μπορούν να είναι μαζί ξανά (ο Στάθης είναι πλέον παντρεμένος κι έχει δυο παιδιά) συναντιούνται κρυφά και το πάθος τους δεν κρύβεται.

Όπως αναφέρει σημερινό 12/10 δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, πέρα από το σενάριο τώρα στην αληθινή ζωή, φαίνεται ότι το πάθος επίσης ανάβει μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών, καθώς πηγές από τα παρασκήνια της σειράς αναφέρουν ότι ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Γη της Ελιάς Αντιγόνη Κουλουκάκου

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για πολλές συναντήσεις ανάμεσά τους και εκτός των τηλεοπτικών γυρισμάτων. Οι δυο τους βρίσκονται πολύ συχνά και προς το παρόν αποφεύγουν τα πολυσύχναστα στέκια και τα μέρη στα οποία μπορούν να τους πετύχουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή ο φωτογραφικός φακός.

Πάντως, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ένα θερμό ειδύλλιο που γεννιέται και λένε ότι ίσως εδώ υπάρχει ένα έρωτας μεγάλος ο οποίος από το σενάριο μιας τηλεοπτικής σειράς, πήρε σάρκα και οστά.