The Bachelor 2: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από τη βίλα

Η... ευχή που έδωσε στον Αλέξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από τη βίλα

Μια ακόμη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό (15/10) επεισόδιο του “The Bachelor”. Ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε την κοπέλα που θα πρέπει να επιστρέψει σπίτι της.

Η αποψινή Τελετή των Ρόδων τα είχε για ακόμη μια φορά όλα. Εντάσεις, τσακωμούς, φιλιά αλλά και μια απρόσμενη σύγκρουση της Γιώτας με την Αθηνά!

Μετά από όλα αυτά λοιπόν, ο Αλέξης ανακοίνωσε το κορίτσι, με το οποίο δεν ήρθε τόσο κοντά. Ο λόγος για τη Νατάσα, η αποχαιρετά οριστικά τη βίλα του “The Bachelor” οριστικά.

Αμέσως μετά, η Νατάσα αποχαιρέτησε τον Αλέξη Παππά και τα κορίτσια με δάκρυα στα μάτια ενώ συμβούλεψε τον Αλέξη να διαλέξει την Ιζαμπέλα!

«Έρχεται στο The Bachelor να γνωρίσει τον άντρα που θα την κάνει να νιώθει ο εαυτός της χωρίς να την ζηλεύει και να την καταπιέζει. Που δεν θα κοιτάζει καχύποπτα τους φίλους της και δεν θα τσεκάρει τι ανεβάζει στα social media. Θέλει η καρδιά της να χτυπήσει δυνατά από έρωτα και εύχεται να βρει στο πρόσωπο του Bachelor, τον πρίγκιπα των ονείρων της!» είχε δηλώσει η Νατάσα κατά την άφιξη της στην βίλα.

Η αποχώρηση της Νατάσας από το The Bachelor 2

Πανικός στο Twitter με τον χορό της Έλεν στον Αλέξη

Μια ακόμη Τελετή των Ρόδων παρακολουθήσαμε στο αποψινό (15/10) επεισόδιο του The Bachelor 2. Λίγο μετά το επικό θάψιμο Γιώτας - Ιζαμπέλας, είδαμε μια.. ακόμη πιο επική σκηνή με πρωταγωνίστρια την Έλεν.

Η συγκεκριμένη παίκτρια λοιπόν μπήκε πριν λίγες μέρες στο παιχνίδι και δεν έχει προλάβει ακόμα να γνωρίσει καλά τον Αλέξη. Με αποτέλεσμα να του "επιτεθεί" στην αποψινή Τελετή.

Έτσι λοιπόν η ίδια τον... αιφνιδίασε και ξεκίνησε να του τραγουδά και να του χορεύει με έναν τρόπο κάπως... αστείο, με τις υπόλοιπες κοπέλες να τους βλέπουν και να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Αντίστοιχο σοκ έπαθαν φυσικά και οι χρήστες του twitter, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ με τα σχόλια τους!