Big Brother 2 Highlights (15/10): Οι εκπλήξεις, τα κλάματα και η αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (15/10): Οι εκπλήξεις, τα κλάματα και η αποχώρηση

Ακόμα ένα live του Big Brother 2 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής (15/10) και εμείς όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τις εκπλήξεις που συγκίνησαν τους παίκτες, στην αποχώρηση και τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όλα όσα είδαμε χθες (15/10) στο live του Big Brother 2

Ο Χρήστος Μακρίδης ο καλεσμένος του live

Ακόμη ένα live του Big Brother ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (15/10) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, είδαμε και έναν καλεσμένο έκπληξη!

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα υποδέχτηκαν στη σκηνή τον αντιδήμαρχο, Χρήστο Μακρίδη, που τον γνωρίσαμε πέρσι μέσα από την συμμετοχή του στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ο ίδιος πρόκειται να μοιραστεί τις δικές του αναμνήσεις, να κάνει παρατηρήσεις αλλά και να δώσει τις συμβουλές του στους συγκατοίκους. (δείτε εδώ όλα όσα είδαμε στο προχθεσινό επεισόδιο).

Οι σκέψεις του Παναγιώτη Πέτσα να συμμετάσχει... στο Survivor

Σε στίβο μάχης αποφάσισαν να μετατρέψουν οι παίκτες του Big Brother 2 τον κήπου του σπιτιού. Συγκεκριμένα, έφτιαξαν πίστα και έτρεξαν σε ζευγάρια, όπως είδαμε στο χθεσινό (15/10) Big Brother Live.

Από τους παίκτες που τα πήγαν περίφημα είναι ο Παναγιώτης Πέτσας ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να συμμετάσχει και στο επόμενο Survivor.

Άμα τυχόν τον δούμε πάντως κι εκεί, θα έχει κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο «επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι» μιας και στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στο X- Factor, στο GNTM, τώρα στο Big Brother.

Η έκπληξη που δέχτηκε η Ευδοκία από την μητέρα της - Έμεινε με το στόμα ανοιχτό

Μπορεί να ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο η Ευδοκία έλαβε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη από την μητέρα της στο χθεσινό (15/10) Big Brother live.

Η συγκεκριμένη παίκτρια λοιπόν βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και έλαβε ένα βίντεο-μήνυμα από τη μητέρα της. Κάποια στιγμή λοιπόν εκείνη της έδειξε ότι έκανε τατουάζ με το όνομά της, με την Ευδοκία να παθαίνει σοκ. και την άφησε άφωνη.

«Το έλεγε καιρό και τώρα το έκανε. Απίστευτο! Το έκανε τώρα που είμαι μέσα! Μου έχει λείψει πάρα πολύ, τη σκέφτομαι συνέχεια. Έχω μείνει άφωνη!», είπε μεταξύ άλλων η Ευδοκία.

"Μου ζητήθηκε να..." - Η αποκάλυψη της Μαίρης για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Την γραμμή ζωή της Μαίρης παρακολουθήσαμε στο χθεσινό Big Brother Live, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η συγκεκριμένη μάλιστα παίκτρια -που πριν δύο μέρες τσακώθηκε άσχημα στο σπίτι- εξομολογήθηκε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο εργασίας της.

«Το 2008 ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην διοίκηση επιχειρήσεων. Μια πολύ μεγάλη πολυεθνική μού δίνει την ευκαιρία και με επιλέγει ανάμεσα σε πάρα πολλούς. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να είσαι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας και να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο σωστά γίνεται και να μπορέσουν να σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι με τον ίδιο σεβασμό και να έχεις ίσες ευκαιρίες. Και τις είχα.

Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη που ήμουν στην πολυεθνική, αποφασίζω να φύγω και να πάω σε μικρότερες εταιρείες. Βίωσα την παρενόχληση. Πιο συγκεκριμένα, μου ζητήθηκε να αλλάξει ο χώρος εργασίας και να ακολουθήσω τον διευθυντή μου για να δουλέψουμε μόνοι μας. Όχι απλά αρνήθηκα αλλά απευθύνθηκα και σε άλλους ανθρώπους για αυτό. Δυστυχώς τότε δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να φύγω από την δουλειά και να δηλώσω παραίτηση. Αν μπορούσα να πω με μια λέξη αυτό που ένιωσα είναι θυμός και σοκ».

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ακόμα ένα live του Big Brother παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (15/10) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ ενώ ένας ακόμη παίκτης αποχαιρέτησε οριστικά το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ο Χρήστος Μακρίδης ήταν ο αποψινός καλεσμένος έκπληξη, ο οποίος έκανε τα δικά του σχόλια, μοιράστηκε τις εμπειρίες του από το Big Brother 1 ενώ έδωσε και τις δικές του συμβουλές στα παιδιά.

Μετά από μια έκπληξη στην Ευδοκία και μετά από μια καθηλωτική εξομολόγηση της Μαίρης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε τον παίκτη που θα χρειαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Υποψήφιοι ήταν ο Κωστής, ο Νίκος, ο Μιχάλης, ο Παναγιώτης και η Ευδοκία και τελικά ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Μιχάλης.

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμα ένα live του Big Brother παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (15/10) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ ενώ ένας ακόμη παίκτης αποχαιρέτησε οριστικά το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Ο Χρήστος Μακρίδης ήταν ο αποψινός καλεσμένος έκπληξη, ο οποίος έκανε τα δικά του σχόλια, μοιράστηκε τις εμπειρίες του από το Big Brother 1 ενώ έδωσε και τις δικές του συμβουλές στα παιδιά.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Γρηγόρη Γκουντάρα πως ο παίκτης που αποχωρεί ήταν ο Μιχάλης, οι παίκτες ξεκίνησαν την διαδικασία ψηφοφορίας του πρώτου υποψηφίου για την επόμενη εβδομάδα.

Οι πρώτοι λοιπόν υποψήφιοι είναι ο Παναγιώτης και ο Ισίδωρος μιας και είχαν υποψηφία.