J2US: "Φωτιά" στη σκηνή έβαλαν Λιόλιου και Παναγιώταρου - «Σαν να βγήκατε από το Moulin Rouge»

Πήραν τα πρώτα 10αρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US:

Κυριολεκτικά "φωτιά" στην σκηνή έβαλαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου στο αποψινό (16/10) live του J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να τους αναθέτει το Moulin Rouge.

Οι δύο γυναίκες επέλεξαν να είναι ντυμμένες στα κόκκινα και δεν εντυπωσίασαν μόνο με την σέξι εμφάνιση τους αλλά και με τις φωνητικές τους ικανότητες.

«Ήσασταν εξαιρετικές, πολύ καλές», είπε ο Σταμάτης Φασουλής ενώ η Δέσποινα Βανδη τόνισε «Καμαρώνω τα κορίτσια, ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση μέχρι σήμερα. Σαν να βγήκατε από το Moulin Rouge»!

Μάλιστα, πήραν και τα πρώτα 10αρια! Φωτιά έβαλε στο μεταξύ και η Κατερίνα Καινούργιου με την εμφάνισή της!

Η εμφάνιση Λιόλιου - Παναγιώταρου στο J2US

Η αφιέρωση Δεβετζή - Κοκλώνη στις πρώην σχέσεις τους

Το τραγούδι «Με λες αγάπη» ερμήνευσαν στο αποψινό (16/10) live του J2US η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης. Μάλιστα, η αθλήτρια θέλησε να κάνει και μια αφιέρωση στον πρώην της.

Ο Σταμάτης Φασουλής της είπε ότι μάλλον την... «κάψανε» ο Νίκος Κοκλώνης και η Δέσποινα Βανδή με την ίδια να απαντάει «κρίμα γιατί το είπα για τον πρώην μου».

«Μήπως στον πρώην σου τραγούδαγες», της είπε η Μαρία Μπακοδήμου ενώ εκείνη την ώρα και ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να κάνει μια αναφορά στην πρώην σχέση του ενώ μια επική ατάκα είπε στη Πηγή και η Βίκυ Σταυροπούλου στο προηγούμενο live.