J2US: Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη για τον γάμο τους

"Δεν ήρθα εδώ για να ζητήσω να με παντρευτούν αλλά αν..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη για τον γάμο τους

Την παρουσίαση του celebrity room στο J2US έχει αναλάβει για απόψε (16/10) το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα, η ίδια ρώτησε την Super Κική για τη σχέση της: «Ο Βίκτωρας θα σε παντρευτεί πιστεύεις;», με την γνωστή youtuber να απαντάει: «Από εβδομάδες γιατί έχω κάτι δουλειές τώρα αλλά ναι το πιστεύω» με την Κατερίνα να σχολιάζει «Εμένα ο Φίλιππος όχι».

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να της πει: «Θα σε παντρευτεί και θα σε παντρέψω εγώ. Βασικά όποιον και να πάρεις εγώ θα σε παντρέψω», με την Κατερίνα να λέει: «Νίκο μου να σου πω κάτι; Δεν ήρθα εδώ για να ζητήσω να με παντρευτούν αλλά αν μου το έχεις ετοιμάσει για έκπληξη…».

Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη για τον γάμο τους στο J2US

"Μόνο αν εμφανιστείς με το βρακί θα σε ψηφίσουν" - "Κάγκελο" ο Αλεξάνδρου με την ατάκα της Καινούργιου

Στη σκηνή του J2US επέστρεψε η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου, που βρίσκεται για απόψε στα bactstage, έβαλε "φωτιά" με τις ατάκες της για τον συνεργάτη της στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στο Twitter δεν έκαναν και τα καλύτερα σχόλια για τον Δημήτρη, με τον ίδιο να μην έχει και πολλές πιθανότητες να ψηφιστεί θετικά.

Για αυτό λοιπόν η Κατερίνα συμβούλεψε τον Δημήτρη να... βγει με το εσώρουχό του προκειμένου να ψηφιστεί ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε ότι έχει δει και το λεοπάρ εσώρουχό του και τον ίδιο ημίγυμνο μέσα στο καμαρίνι, όταν άλλαζε. «Δεν έχω να πω τίποτα άλλο γιατί θα κλείσουν σπίτι» απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.