J2US: " Η Κέλλυ ήθελε πρώτα να..." - Ο λόγος που κράτησαν κρύφη την σχέση τους Κελεκίδου και Κουρκούλης

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US:

Ένα φοβερό ντούετο ετοίμασαν για το αποψινό (16/10) live του J2US ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, αυτός που τους βοήθησε στις πρόβες ήταν ο Νίκος Κουρκούλης!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο στούντιο μαζί με τους παρουσιαστής και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το λόγο που έκρυβαν τη σχέση τους στην αρχή με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Είναι ένα τραγούδι που μας χαρακτηρίζει και μας χαρακτήριζε την εποχή εκείνη με την Κέλλυ. Ήταν αφορμή ο δεσμός μας που ήμασταν μαζί. Το κρύβαμε. Ήταν μια κοινή απόφαση και των δύο μας. Η Κέλλυ ήθελε πρώτα να είναι σίγουρη για τον δεσμό. Κι εγώ το ίδιο, μην τα ρίχνουμε μόνο στην Κέλλυ. Μετά βγήκε μόνο του το πράγμα», είπε ο Νίκος Κουρκούλης με την Κατερίνα Καινούργιου να προσθέτει: «Αλίμονο σε εμάς που τα βγάζουμε πριν να είμαστε σίγουρες».

Η αποκάλυψη του Νίκου Κουρκούλη για την σχέση του με την Κέλλυ Κελεκίδου

Η σπόντα της Κατερίνας Καινούργιου στον Φίλιππο Τσαγκρίδη για τον γάμο τους

Την παρουσίαση του celebrity room στο J2US έχει αναλάβει για απόψε (16/10) το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί και στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Συγκεκριμένα, η ίδια ρώτησε την Super Κική για τη σχέση της: «Ο Βίκτωρας θα σε παντρευτεί πιστεύεις;», με την γνωστή youtuber να απαντάει: «Από εβδομάδες γιατί έχω κάτι δουλειές τώρα αλλά ναι το πιστεύω» με την Κατερίνα να σχολιάζει «Εμένα ο Φίλιππος όχι».

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης δεν δίστασε να της πει: «Θα σε παντρευτεί και θα σε παντρέψω εγώ. Βασικά όποιον και να πάρεις εγώ θα σε παντρέψω», με την Κατερίνα να λέει: «Νίκο μου να σου πω κάτι; Δεν ήρθα εδώ για να ζητήσω να με παντρευτούν αλλά αν μου το έχεις ετοιμάσει για έκπληξη…».