Κομάντα και Δράκοι (17/10): Μία απαγωγή αλλάζει όλα τα δεδομένα

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κομάντα και Δράκοι (17/10): Μία απαγωγή αλλάζει όλα τα δεδομένα

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι, που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το Twitter, επιστρέφει απόψε (17/10) με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο. Οι εξελίξεις τρέχουν και μία απαγωγή των Δράκων θα είναι αρκετή για να αλλάξει όλα τα δεδομένα στην περιοχή.

Όλα όσα θα δούμε απόψε στο Κομάντα και Δράκοι (17/10)

Το χάρισμα του Γιώργου έχει πια αποκαλυφθεί και διχάζει την ομάδα των Κομάντων. Η Λουλού τον θεωρεί υπερόπλο, ενώ ο Σήφης αρχίζει να τον φοβάται και θέλει να τον διώξουν από την ομάδα. Η απόφαση όμως είναι δική της, αφού αναλαμβάνει την αρχηγεία των Κομάντων. Ο Βασίλης γίνεται έξαλλος, όταν μαθαίνει ότι τα παιδιά πήγαν πάλι στο Άσραμ. Οι αυξανόμενες, όμως, διενέξεις μεταξύ των χωριανών δεν του επιτρέπουν να επιληφθεί του θέματος.

Σύντομα, ανακαλύπτει ότι η κόντρα δύο οικογενειών του χωριού, των Δρακάκηδων και των Καζάκηδων, κρατάει αιώνες και το χωριό, για ακόμα μία φορά, έχει μοιραστεί στα δύο. Ο Νεκτάριος πείθει τη Ναυσικά να πάνε για σκοποβολή με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Η 'Ιρις χάνεται μέσα στη σπηλιά του βουνού, αναζητώντας τον Μπάμπα Μπομπ και έρχεται αντιμέτωπη με το αόρατο τέρας στη «φωλιά» του.

Οι Δράκοι χρησιμοποιούν ξανά τις δυνάμεις του Ντόντου για να ληστέψουν ένα πολύτιμο κειμήλιο, ένα τουφέκι από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης. Όμως, ο Δρακο-Μιχάλης δεν έχει αποκαλύψει ολόκληρο το σχέδιό του: προς έκπληξη όλων, απαγάγει την ιδιοκτήτρια του ιστορικού όπλου, Μαριάννα Καλογρίδη. Τα Κομάντα επιστρέφουν στην παράγκα της Βενετίας και κάνουν μια ανατριχιαστική ανακάλυψη στο νεκροταφείο του Άη-Γιώργη.

Ποιος είναι ο ΑΜΕΑ ηθοποιός Ντόντο - Η ηλικία και οι σπουδές του

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega το βράδυ της Τετάρτης 23/9. Οι τηλεθεατές φάνηκε να ξετρελάθηκαν αλλά ένα πρόσωπο έκλεψε για τα καλά την παράσταση.

Η ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη ή κοινώς «Ντόντο» αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές. Ο Ντόντο, είναι ένα παράξενο αγόρι αλλά με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Κομάντα και Δράκοι - Ποιος είναι ο Ντόντο

Ο 26χρονος παρόλο που δεν είναι ηθοποιός, ξεχώρισε με το χάρισμά του. Μάλιστα, ο ίδιος κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Έτσι, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Facebook, καθώς είχε τα γενέθλιά του, «Θα ήθελα να πω με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας.

Τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo».

Κοκογιαννάκης - Ηθοποιός στην σειρά Κουμάντα και Δράκοι

To Twitter αποθεώνει τον «Ντόντο»

Από την άλλη υπήρξαν αρκετοί χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι θέλησαν να σχολιάσουν με τον δικό τους τρόπο την σειρά του Mega.

Όπως φάνηκε και από τα σχόλια των χρηστών το feedback Μόνο θετικό θα μπορούσε να ήταν καθώς στους περισσότερους δίνει μια εικόνα από το εξωτερικό θυμίζοντάς τους παραγωγή Nteflix.