DWTS - πρεμιέρα: Συγκινήθηκαν οι κριτές με την εμφάνιση του Τάσου Παλαντζίδη

«Εναι τιμή μας που σας έχουμε δίπλα μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS - πρεμιέρα: Συγκινήθηκαν οι κριτές με την εμφάνιση του Τάσου Παλαντζίδη

Στο DWTS συμμετέχει φέτος ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Παλαντζίδης, ο οποίος συγκίνησε τους κριτές με την εμφάνισή του. Ο ίδιος ανέβηκε στη σκηνή, χορεύοντας "sex bomb" με την κούκλα παρτενέρ του.

«Δεν θα με δυσκολέψει κάτι ιδιαίτερα νομίζω. Είμαι ένας ροκ σταρ που μπαίνει σε κλαμπ για να χορέψει», είπε ο Τάσος Παλατζίδης με την παρτενέρ του να σχολιάζει πως «ο Τάσος έχει τον ρυθμό μέσα του».

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά, τόνισε στον ηθοποιό μετά την εμφάνισή του: «Κύριε Παλατζίδη είναι τέτοια η τιμή μας που σας έχουμε δίπλα μας, είναι τέτοιο το κοινωνικό μήνυμα, τέτοια η αγάπη του κόσμου για εσάς, που τι να μας πουν τώρα τα λάθη». Φοβερή ήταν εντωμεταξύ και η εμφάνιση της Βασιλικής Μιλλούση!

Η εμφάνιση του Τάσου Παλαντζίδη στο DWTS και η συγκίνηση των κριτών

"Ερωτεύτηκε" η Τζώρτζια τον παρτενέρ της - Κουμπάρα η Βίκυ Καγιά

Λίγο μετά την εμφάνιση του Λευτέρη Μητσόπουλου, στο πλατό του DWTS εμφανίστηκε η Τζώρτζια Γεωργίου, η δημοσιογράφος της εκπομπής Breakfast at Star.

Η όμορφη Κύπρια φάνηκε μάλιστα εντυπωσιαμένη από τον παρτενέρ της, Άλεξ ενώ ζήτησε να βρουν παπά να τους παντρέψει!

Αμέσως μετά την εμφάνιση τους, που ήταν φοβερή, η Βίκυ Καγιά τους ρώτησε: «Συγνώμη παιδιά, συμβαίνει τέτοιο πράγμα και δεν μου ζητήσατε να είμαι η κουμπάρα σας; Φυσικά και θέλω» με την Τζώρτζια να απαντά: «Έκλεισε»!

"Μαμά ήσουν υπέροχη!" - Η συγκίνηση της Εβελίνας με την εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη

Μια από τις συμμετέχουσες του DWTS που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (17/10) είναι η Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή ερμηνεύτρια ενθουσίασε τους πάντες με το πάθος που έδειξε κατά την διάρκεια της εμφάνισής της ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως εξαιτίας των πολλών προβών έχασε 7 κιλά!

Η κριτής Μαρίνα Λαμπροπούλου δε δίστασε ακόμα και να υποκλιθεί μπροστά της ενώ εντυπωσιασμένη έμεινε φυσικά και η κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία βρισκόταν στο πλατό προκειμένου να την απολαύσει από κοντά.

«Πραγματικά, μαμά ήσουν υπέροχη. Είμαι πολύ περήφανη για όλο το σόου. Είμαι περήφανη!», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα με την Μπέσσυ Αργυράκη να απαντά: «Κοριτσάκι μου έτσι θέλω να είσαι κι εσύ. Όπου κι αν είσαι θέλω να το εξαντλείς το θέμα».