Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Μελέκ - «Τι κάνετε εσείς εδώ;»

Οι σημερινές 18/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Μελέκ - «Τι κάνετε εσείς εδώ;»
TV24 18.10.2021 08:11
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τραγικές στιγμές θα δούμε να συνεχίζει να ζει η Μελέκ στην σειρά Elif, καθώς τα οικονομικά της είναι σε άθλια κατάσταση. Οι άνθρωποι για τους οποίους δουλεύει τις συμπεριφέρονται πάρα πολύ άσχημα. Την στιγμή που η Ζουλιντέ φοβάται πως θα δολοφονήσουν τον άνδρα που αγαπά.

Οι σημερινές 18/10 εξελίξεις της Elif

O Μαχίρ είναι στο γραφείο της έπαυλης των Χακτανίρ μαζί με την Κιγιμέτ και παρολίγο η Χουμεϊρά να τους δει μαζί. Η Μελέκ εξακολουθεί να περνάει δύσκολες στιγμές στην προσπάθειά της να δουλέψει και να καλύψει τις ανάγκες της Ελίφ. Η κατάσταση την έχει κάνει να χάσει το κέφι της και η Ελίφ μαζί με την Ασλί προσπαθούν να βρουν τρόπους να την κάνουν να χαρεί αλλά ταυτόχρονα και να τη βοηθήσουν οικονομικά, μέχρι να βρει πάλι δουλειά.

Η Ζουλιντέ ακούει στο τηλέφωνο της τα μηνύματα που της έχει αφήσει ο Σαφάκ. Η Λεμάν και η Αλέβ παρακολουθούν συνεχώς το μαγαζί της Ζουλιντέ. Ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα σκοτώσει τον Σαφάκ και η Ζουλιντέ είναι αναστατωμένη. Η Αλέβ καταστρώνει ένα καινούργιο σχέδιο και αρχίζει να συμπεριφέρεται πολύ θερμά και φιλικά στη Ζουλιντέ.

Ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν περπατάνε μαζί και η Ζουλιντέ τους πλησιάζει. Όταν όμως φτάνει κοντά τους, βλέπει τον Τουφάν να παραμονεύει και να βγάζει ένα μαχαίρι από την τσέπη του, κοιτώντας απειλητικά τον Σαφάκ.

Όσα θα δούμε στον 5ο κύκλο της Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Νέα τραγωδία για Μελέκ και Ελίφ - «Αν ακουμπήσεις την κόρη μου θα...»

Elif: Στιγμές τρόμου για τη Ζουλιντέ - «Θα υπογράψεις τη θανατική σου καταδίκη»

Share