Σασμός: "Με ποιο σούργελο τραβιέσαι;" - Μονόλεπτο απόσπασμα από το αποψινό 19/10 επεισόδιο

Η Στέλλα επιτίθεται στον Αστέρη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός:

Όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας έκαναν τους τηλεθεατές να παραληρήσουν. Το twitter πήρε φωτιά από σχόλια (δείτε τα εδώ) και όχι αδίκως! Απόψε, Τρίτη 19/10, αναμένεται να δούμε ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο στον Σασμό.

Στην εκπομπή Happy day, μάλιστα, προβλήθηκε κι ένα απόσπασμα για να πάρουμε μια μικρή γεύση...

Τι θα συμβεί στο αποψινό 19/10 επεισόδιο της σειράς Σασμός

Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά; Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας.

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη.

Η Στέλλα αποβάλει το μωρό του Αστέρη

Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μια αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση. Η Αργυρώ έχει ενοχές, δεν μπορεί άλλο να παίζει θέατρο, αλλά και η Στέλλα δεν πιστεύει τίποτα από όσα της λέει. Ετσι αποφασίζει να την παρακολουθεί και δεν αργεί η στιγμή που τους βλέπει μαζί με τον Αστέρη και μάλιστα τους φωτογραφίζει. Παίρνει τα αποδεικτικά στοιχεία και τις φωτογραφίες και απειλεί τον Αστέρη: «Αυτές θα τις στείλω στη μάνα σου, για να δει με ποια είσαι. Απλά θα της μιλήσω για τη νέα σου σχέση», του λέει και αυτός προσπαθεί με κάθε τρόπο να την καλμάρει: «Στέλλα, γιατί το κάνεις αυτό; Εσύ δεν είσαι σαν τις άλλες γυναίκες. Γιατί πέφτεις τόσο χαμηλά;».

Η Καλλιόπη, από την άλλη, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Αστέρη, αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της, αλλά δεν θα προλάβει γιατί αυτό το παιδί δεν πρόκειται να γεννηθεί. Η Στέλλα απογοητευμένη και θολωμένη με όλη αυτή την κατάσταση, όπως θα δούμε αργότερα, θα έχει ένα ατύχημα που δεν θα της στοιχίσει βέβαια τη ζωή της, αλλά εξαιτίας αυτού θα χάσει το μωρό.