Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άσε μας ρε μαμά: Ο Λευτέρης κλείνεται στο ασανσέρ μαζί με την Νικόλ

Οι σημερινές 19/10 εξελίξεις της νέας σειράς του ALPHA

Άσε μας ρε μαμά: Ο Λευτέρης κλείνεται στο ασανσέρ μαζί με την Νικόλ
TV24 19.10.2021 10:46
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά, η Τζοβάνα προσπαθεί να τους πάρει όλους με το μέρος της ώστε να επαναστατήσουν απέναντι στα σκληρά μέτρα που έχει επιβάλλει η πεθερά της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Άσε μας ρε μαμά

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 17

Υποψιασμένη η Ρωξάνη φέρνει την Όλγα στην εταιρία για να τους κατασκοπεύσει, ενώ εκμεταλλεύεται και την ευαισθησία του Σωτήρη για να αντλήσει πληροφορίες.

Ο Λευτέρης κλείνεται στο ασανσέρ μαζί με την κλειστοφοβική Νικόλ και η Νάντια περνάει κρίση ζήλειας όσο διαρκεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.

Ο Ζαχαρίας, απελπισμένος με την μάνα του που ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα, θέλει να προχωρήσει την σχέση του με την Ρωξάνη, ενώ ο Θωμάς μοιράζεται με το Δημήτρη και τον Μπάμπη τις πίκρες της καρδιάς του. Την στιγμή που ο Βασίλης συνεχίζει να πολιορκεί την Κορίνα, ο Μάθιου ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους να γίνει πιο γόνιμος.

Τι πρόκειται να δούμε στο αυριανό επεισόδιο, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Η Εριέττα πιάνει τη Ρωξάνη και τον Ζαχαρία στα πράσα, σε ρομαντικό δείπνο. Η αντιπάθεια μεταξύ τους είναι άμεση και αμοιβαία. Δημήτρης και Έλλη κάνουν πρόβα το γαμήλιο χορό τους και τα αποτελέσματα είναι κωμικοτραγικά. Κορίνα και Βασίλης προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τί συμβαίνει μεταξύ τους, ενώ ο Μπάμπης σε μια τυχαία συνάντηση θα ερωτευθεί τη Νάντια.

Ο Ζαχαρίας, σε συμφωνία με τη Ρωξάνη, αποφασίζει να πατήσει πόδι στην Εριέττα, η οποία βάζει σκοπό να εξολοθρεύσει τη Ρωξάνη. Ο Μάθιου, υποψιασμένος από ένα πονηρό μήνυμα της Κορίνας, την παρακολουθεί και την βρίσκει σε συνάντηση με τον Βασίλη που τον βάζει σε σοβαρές υποψίες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσε μας ρε μαμά: Πολύ δύσκολες ώρες για τη Ρωξάνη - Στο πλευρό της ο Δημήτρης

Ξέσπασε ο Μάριος Αθανασίου για τα ριάλιτι - «Προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Share