Big Brother 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαίρη Βαρσάμη για την στάση του Κωστή απέναντί της

«Θεωρείς ότι σε έχω προδώσει;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαίρη Βαρσάμη για την στάση του Κωστή απέναντί της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2, καθώς η σχέση ανάμεσα στον Κωστή και την Μαίρη Βαρσάμη είναι σε μια αρκετά δύσκολη φάση. (Δείτε εδώ πότε φτάνει στο τέλος του)

Οι ισορροπίες στο σπίτι του μεγάλου αδελφού κάποιες φορές είναι δύσκολο να κρατηθούν με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές διαφωνίες, τσακωμοί αλλά και ενστάσεις.

Αυτό έγινε και με την Μαίρη και τον Κωστή καθώς μετά από μια παρεξηγημένη πρόταση που είπε η Μαίρη Βαρσάμη ο Κωστής βρήκε την αφορμή για να συζητήσει μαζί της. Βέβαια, λίγο ήθελε και η ίδια καθώς δεν δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα με την στάση που κρατάει απέναντί της τον τελευταίο καιρό.

Το κλάμα της Μαίρης Βαρσάμη και οι δηλώσεις του Κώστα

"Μου ζητήθηκε να..." - Η αποκάλυψη της Μαίρης για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Την γραμμή ζωή της Μαίρης παρακολουθήσαμε στο αποψινό Big Brother Live, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η συγκεκριμένη μάλιστα παίκτρια -που πριν δύο μέρες τσακώθηκε άσχημα στο σπίτι- εξομολογήθηκε την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο εργασίας της.

«Το 2008 ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην διοίκηση επιχειρήσεων. Μια πολύ μεγάλη πολυεθνική μού δίνει την ευκαιρία και με επιλέγει ανάμεσα σε πάρα πολλούς. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να είσαι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας και να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο σωστά γίνεται και να μπορέσουν να σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι με τον ίδιο σεβασμό και να έχεις ίσες ευκαιρίες. Και τις είχα.

Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη που ήμουν στην πολυεθνική, αποφασίζω να φύγω και να πάω σε μικρότερες εταιρείες. Βίωσα την παρενόχληση. Πιο συγκεκριμένα, μου ζητήθηκε να αλλάξει ο χώρος εργασίας και να ακολουθήσω τον διευθυντή μου για να δουλέψουμε μόνοι μας. Όχι απλά αρνήθηκα αλλά απευθύνθηκα και σε άλλους ανθρώπους για αυτό. Δυστυχώς τότε δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να φύγω από την δουλειά και να δηλώσω παραίτηση. Αν μπορούσα να πω με μια λέξη αυτό που ένιωσα είναι θυμός και σοκ».