GNTM 4: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Θέμα το το «δράμα» της σαπουνόπερας (20/10) είχε η αποψινή φωτογράφιση του GNTM 4. Όλοι οι παίκτες έφεραν στο πλατό αρκετά καλές λήψεις, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τους κριτές βέβαια μόνο ένας ήταν ο τυχερός ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία.

Ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες ήταν η Αγάπη και ο Ντίνος. Το άτομο όμως που έφτασε στην πηγή και ήπιε νερό ήταν ο Ντίνος.

Η καλύτερη φωτογραφία της αποψινής δοκιμασίας του GNTM 4

Ξεκίνησαν κιόλας οι έρωτες - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4

Μπορεί να μην έχουν μπει ούτε ένα μήνα μέσα στη βίλα του GNTM 4, ωστόσο φαίνεται πως... ερωτεύτηκαν ήδη! Ο λόγος για την Όλγα και τον Θάνο.

Η νεαρή παίκτρια και πρωταθλήτρια της κολύμβησης ξέσπασε σε κλάματα όσο ήτουν στο πλατό καθώς δεν άκουσε καθόλου καλές κριτικές για την φωτογράφιση της.

Ωστόσο, ένα "σ'αγαπώ" του Θάνου προς εκείνη ήταν αρκετό για να την συγκινήσει ακόμα περισσότερο, με την ίδια να τον αγκαλιάζει και να του λέει πως τον αγαπά και αυτή πολύ.

«Ο Θάνος είναι ένα πολύ σημαντικό άτομο μέσα στο παιχνίδι και τα λόγια του με άγγιξαν πάρα πολύ και επειδή ήμουν γενικά φορτισμένη εκείνη τη στιγμή, ε με λύγισε ο τύπος. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι μου είπε γιατί είναι κάτι δικά μας αλλά είναι πραγματικά πολύ πολύ γλυκούλης και καλός και μου δίνει δύναμη» είπε η Όλγα λίγο αργότερα, επιβεβαιώνοντας πως εδώ υπάρχε ένας έρωτας μεγάλος για τα δύο επίδοξα μοντέλα!

 Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του GNTM 4